ACTUALITAT


L’Independent de Badalona aixeca el peu de l’accelerador durant l’agost


Aquesta publicació redueix la seva periodicitat aprofitant l’època estival mentre prepara la represa al setembre


imatge-d-arxiu-del-pont-del-petroli-foto-amb
 Imatge d'arxiu del Pont del Petroli foto AMB


Redacció - 30/07/22         

twitter share   facebook share

Com ha estat habitual en altres anys, L’Independent de Badalona abaixa el ritme de publicació durant el mes d’agost. No obstant això, estarem amatents a l’actualitat si sorgeixen informacions d’interès general o ens arriben opinions que puguin servir per al debat ciutadà.

 

Aquest diari digital tornarà al setembre per informar de la represa de l’activitat dels barris i de les organitzacions ciutadanes de Badalona. Com sempre ho farem seguint el criteri d’oferir informació rigorosa i amb esperit crític al servei de la immensa majoria dels veïns i veïnes de la ciutat.

 

Per tant, ens tornarem a veure al setembre. Però a l’agost seguirem oferint-vos la relectura d’algunes de les peces que van tenir un seguiment més important per part de les nostres lectores i lectors.

 

Gràcies i a reveure!

 


ACTUALITAT

01/10/22

un-moment-de-la-conferencia-a-la-sala-d-actes-del-museu-de-badalona-foto-e-folch

Ca l’Andal una masia que resisteix el pas del temps

Un estudi mostra la singularitat de l’històric edifici de Badalona, tot i que alerta del perill per a la casa que representa el forat de la teulada.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

30/09/22

taula-de-la-xerrada-d-anticapitalistes-bcn-nord-foto-tomeu-ferrer

Denuncien que privatitzar les pensions fa que els jubilats xilens cobrin de retir només el 24% del que rebien treballant

Un acte d’Anticapitalistes Badalona afirma que després de 41 anys de la privatització a Xile moltes persones amb més de 80 anys continuïn treballant per evitar la misèria
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

29/09/22

foto-de-l-acte-de-presentacio-de-comunalitat-bdn-sud-foto-arxiu

El projecte Comunalitat BDN.Sud destina 350.000 euros a escolarització, habitatge i a la recuperació econòmica després de la Covid-19.

Els fons els aporta el Departament de Treball i la nova entitat la formen associacions cíviques, cooperatives, fundacions i l’Ajuntament de Badalona.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

28/09/22

concentracio-d-activistes-contra-operacions-especulatives-a-la-placa-de-la-vila-foto-tomeu-ferrer

El ple de Badalona aprova el projecte del PDU de les Tres Xemeneies que implica la construcció de 1.844 pisos

La decisió es pren amb els vots favorables de PSC, ERC, Junts i el PP: el vot contrari de Guanyem i l’abstenció d’En Comú Podem
Llegir l'article complet