ACTUALITAT


Guàrdia Urbana i Ajuntament tanquen un negoci de prostitució il·legal a Artigues


El tancament, que els veïns demanaven amb insistència des de fa temps, s'ha treballat durant mesos i va culminar aquest cap de setmana


prostitucio-artigues
 Imatge de l'operatiu del cap de setmana / Foto: Guardia Urbana


Javier Torres - 11/10/18         

twitter share   facebook share

El passat cap de setmana va cloure un operatiu que portava mesos treballant-se de forma coordinada entre Urbanisme i Guàrdia Urbana i que s'ha saldat amb el tancament d'un prostíbul il·legal al barri d'Artigues, al carrer Balmes. Una activitat que l'associació de veïns del barri portava mesos demanant perseguir per la preocupació que despertava arran de la presumpta explotació sexual que pogués suposar.

 

El tancament del passat dissabte, que ha acabat indefinidament amb l'activitat de naturalesa sexual, va ser precedit de diferents accions administratives i policials, de baix perfil i que s'han dut amb discreció per no distorsionar l'operatiu. De fet, el negoci va ser clausurat durant uns dies a principis d'estiu, però va reobrir. El tancament tenia certes complicacions, ja que el negoci il·lícit es trobava en un domicili privat, així que els tràmits legals han estat més dilatats.

 

“Estàvem preocupats i rebíem pressió del veïnat perquè no sabíem quina mena d'activitat era, si estava controlat per algun grup mafios o les noies hi estaven per voluntat pròpia”, expliquen des de l'AV d'Artigues. Alguns veïns havien denunciat a l'entitat haver vist noies “molt joves”, i els hi preocupava la situació en la qual poguessin estar. “Els veïns estaven preocupats per les condicions, per humanitat, no per problemes d'imatge o soroll, perquè han estat molt discrets”, apunten sobre el negoci il·legal, que hauria començat sobre el mes de març.

 

Fonts municipals es feliciten per haver pogut acabar amb aquest problema, que despertava neguit entre el veïnat, i que, a més, apunten, és un cop a nivell local. en la lluita contra l'explotació sexual.


TEATRE I MÚSICA

16/06/19

inauguracio-muba-2019

El Muba, un nou espai per aprendre i gaudir de la música a Badalona

La inauguració de les noves instal·lacions es va celebrar divendres passat, 14 de juny, al vespre, amb una festa que va aplegar més d’una setantena de persones.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

15/06/19

image1

Álex Pastor revalida l’alcaldia de Badalona després de la renúncia de Dolors Sabater

Fins pocs minuts abans de la constitució del nou consistori, Xavier García Albiol acaronava l’alcaldia
Llegir l'article complet
HABITATGE

31/05/19

campament-badalona

Infants i famílies desnonades dormen al ras en un campament a Badalona

Quatre famílies, amb set infants en total d’entre 8 mesos i 10 anys, no han trobat cap altra alternativa que muntar un campament sota el Pavelló Olímpic de Badalona després de ser desnonades mentre l’administració no els dona cap resposta
Llegir l'article complet
SANITAT

30/05/19

addiccions-pantalles

Addictes a les pantalles?

L’Aula de Salut de l’Hospital Municipal de Badalona tracta de buscar solucions i informar sobre les addiccions a les pantalles per prevenir-ne l’abús
Llegir l'article complet