ESPORTS


La caminada més antiga de Badalona entrarà per primer cop a Sant Jeroni de la Murtra


La tradicional Caminada per la Serralada de Marina del Centre Excursionista fa 64 anys aquest 18 de novembre


sant-jeroni-murtra-badalona
 Imatge del monestir / Foto: J. Torres


Redacció - 15/11/18         

twitter share   facebook share

Com cada any, i ja en van 64, el proper diumenge 18 de novembre el Centre Excursionista de Badalona celebrarà la seva Caminada per la Serralada de Marina. Els itineraris de la Caminada sempre han estat diferents, i el d’aquest any té com a nucli d’interès el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i els seus antics territoris.

 

El recorregut, d’uns 14 km, comença i acaba a la Riera de Canyet i conduirà els participants a llocs i edificis que havien pertangut al monestir. De forma extraordinària, i gràcies a l’amabilitat de la comunitat que gestiona el recinte, aquest any la cita passarà per l’interior del propi recinte monàstic.

 

Els 200 participants previstos seguiran l’itinerari de forma autònoma gràcies als senyals que a primera hora de la matinada hi posarà l’organització, i que seran escrupulosament recollits per l’equip escombra que tancarà la Caminada. Hi haurà sis controls per descansar i avituallar-se, i es preveu que, de mitjana, els participants triguin entre 4 i 5 hores en acabar el recorregut.

 

Aquesta caminada es fa en parelles, i les que vulguin poden optar a participar-hi en la modalitat de competició de “Regularitat”, que consisteix en intentar caminar de la forma més regular possible. Hi ha premis per als guanyadors. Tota la informació sobre les inscripcions a www.cebadalona.org.


EDUCACIÓ

24/04/19

escape-room-badalona

Les biblioteques de Badalona es transformen en 'escape rooms'

Biblioteques i Fura dels Baus impulsen un projecte per apropar la lectura i els llibres als joves a través de les noves tecnologies i l'entreteniment
Llegir l'article complet
CULTURES

23/04/19

quinze-aniversari-saltamarti

“El negoci digital va contra la nostra manera d’entendre la vida i la societat”

Saltamartí celebra els quinze anys amb optimisme, perquè “les llibreries som necessàries”, malgrat que a Badalona “falten polítiques en suport del llibre i la lectura”
Llegir l'article complet
CULTURES

23/04/19

image1

L'Independent celebra Sant Jordi

Celebrem la diada de Sant Jordi apostant pel periodisme compromès i de proximitat i amb els autors i autores locals
Llegir l'article complet
OCUPACIÓ

23/04/19

image1

Deu anys amb el finançament congelat

La Fundació Badalona Capaç reclama que les administracions moguin fitxa per garantir la continuïtat dels Centres Especials de Treball
Llegir l'article complet