ESPORTS


Badalona centra la mirada del 'skate' espanyol aquest cap de setmana


L'Skate Agora acull aquest dissabte la final del Campionat d’Espanya d’street skateboarding


skate-agora-badalona
 Imatge d'arxiu de l'Skate Agora / Foto: J. Torres


Redacció - 23/11/18         

twitter share   facebook share

Badalona es convertirà en el principal escenari estatal d’skate amb la celebració de la final del Campionat d’Espanya d’street skateboarding a l’Skate Àgora de la ciutat, aquest dissabte.

 

Les rondes classificatòries del campionat començaran dissabte a migdia. Els patinadors i patinadores que obtinguin millors resultats passaran a les semifinals que es celebraran a les 15 hores. Aquelles persones que obtinguin una major puntuació en aquesta ronda competiran per emportar-se el campionat en la gran final que es durà a terme a partir de les 16.30 hores.

 

Un cop finalitzat el campionat, que està organitzat pel Comitè Nacional d’Skate (CNS), les persones assistents a l’esdeveniment gaudiran d’una barbacoa i música en directe amb la discjòquey Loli Zazou.

 

La final d’aquest dissabte s’emmarca en l’esdeveniment ‘La Playa Contest’, que repartirà més de 4.000 euros en premis i molt material relacionat amb l’skate entre les persones que obtinguin una millor classificació.

 

El cap de setmana es tancarà diumenge amb una gran festa de l’skate a l’Skate Àgora on estan convidades per patinar de manera lliure i conjunta totes les escoles d’skateboarding d’Espanya.


EDUCACIÓ

24/04/19

escape-room-badalona

Les biblioteques de Badalona es transformen en 'escape rooms'

Biblioteques i Fura dels Baus impulsen un projecte per apropar la lectura i els llibres als joves a través de les noves tecnologies i l'entreteniment
Llegir l'article complet
CULTURES

23/04/19

quinze-aniversari-saltamarti

“El negoci digital va contra la nostra manera d’entendre la vida i la societat”

Saltamartí celebra els quinze anys amb optimisme, perquè “les llibreries som necessàries”, malgrat que a Badalona “falten polítiques en suport del llibre i la lectura”
Llegir l'article complet
CULTURES

23/04/19

image1

L'Independent celebra Sant Jordi

Celebrem la diada de Sant Jordi apostant pel periodisme compromès i de proximitat i amb els autors i autores locals
Llegir l'article complet
OCUPACIÓ

23/04/19

image1

Deu anys amb el finançament congelat

La Fundació Badalona Capaç reclama que les administracions moguin fitxa per garantir la continuïtat dels Centres Especials de Treball
Llegir l'article complet