ACTUALITAT


Desarticulat un grup criminal especialitzat en el tràfic de cocaïna a Badalona


La droga es venia a quatre pisos de la ciutat. Els Mossos d’Esquadra ha detingut a vuit persones, tres d’elles han entrat a presó i la resta ha quedat amb llibertat amb càrrecs


mossos-d-esquadra-cocaina-badalona
 Els agents han decomissat cocaïna, armes i diners en metàl·lic


Redacció - 05/12/18         

twitter share   facebook share

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació de Badalona amb la col·laboració de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de la Unitat Canina han detingut el passat 27 de novembre els membres d’un grup criminal especialitzat en el tràfic de drogues. El grup estava format per vuit persones, tres dones i cinc homes, tots veïns de Badalona.

 

Segons apunta la policia, la investigació es va desenvolupar en dues fases, iniciades a començaments de novembre. En una primera fase, els agents van comprovar que el grup criminal venia i distribuïa la droga a compradors finals i que la venien des de quatre domicilis de Badalona. En una segona fase, amb tota la informació recollida gràcies als informes dels agents de policia, els investigadors van establir un dispositiu coordinat amb ARRO i amb la Unitat Canina per entrar simultàniament als quatre pisos investigats.

 

Els agents van decomissar 55 embolcalls de cocaïna, uns 35,10 grams, i 137 grams de cocaïna en roca. Així mateix, als pisos van trobar 28.000 euros en bitllets petits, bàscules de precisió i diferents armes.

 

El 29 de novembre els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar presó provisional per tres dels membres del grup i llibertat amb càrrecs per la resta.


EDUCACIÓ

24/04/19

escape-room-badalona

Les biblioteques de Badalona es transformen en 'escape rooms'

Biblioteques i Fura dels Baus impulsen un projecte per apropar la lectura i els llibres als joves a través de les noves tecnologies i l'entreteniment
Llegir l'article complet
CULTURES

23/04/19

quinze-aniversari-saltamarti

“El negoci digital va contra la nostra manera d’entendre la vida i la societat”

Saltamartí celebra els quinze anys amb optimisme, perquè “les llibreries som necessàries”, malgrat que a Badalona “falten polítiques en suport del llibre i la lectura”
Llegir l'article complet
CULTURES

23/04/19

image1

L'Independent celebra Sant Jordi

Celebrem la diada de Sant Jordi apostant pel periodisme compromès i de proximitat i amb els autors i autores locals
Llegir l'article complet
OCUPACIÓ

23/04/19

image1

Deu anys amb el finançament congelat

La Fundació Badalona Capaç reclama que les administracions moguin fitxa per garantir la continuïtat dels Centres Especials de Treball
Llegir l'article complet