ACTUALITAT


Desarticulat un grup criminal especialitzat en el tràfic de cocaïna a Badalona


La droga es venia a quatre pisos de la ciutat. Els Mossos d’Esquadra ha detingut a vuit persones, tres d’elles han entrat a presó i la resta ha quedat amb llibertat amb càrrecs


mossos-d-esquadra-cocaina-badalona
 Els agents han decomissat cocaïna, armes i diners en metàl·lic


Redacció - 05/12/18         

twitter share   facebook share

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació de Badalona amb la col·laboració de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de la Unitat Canina han detingut el passat 27 de novembre els membres d’un grup criminal especialitzat en el tràfic de drogues. El grup estava format per vuit persones, tres dones i cinc homes, tots veïns de Badalona.

 

Segons apunta la policia, la investigació es va desenvolupar en dues fases, iniciades a començaments de novembre. En una primera fase, els agents van comprovar que el grup criminal venia i distribuïa la droga a compradors finals i que la venien des de quatre domicilis de Badalona. En una segona fase, amb tota la informació recollida gràcies als informes dels agents de policia, els investigadors van establir un dispositiu coordinat amb ARRO i amb la Unitat Canina per entrar simultàniament als quatre pisos investigats.

 

Els agents van decomissar 55 embolcalls de cocaïna, uns 35,10 grams, i 137 grams de cocaïna en roca. Així mateix, als pisos van trobar 28.000 euros en bitllets petits, bàscules de precisió i diferents armes.

 

El 29 de novembre els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar presó provisional per tres dels membres del grup i llibertat amb càrrecs per la resta.


SANITAT

14/08/19

wildsouls

L’abraçada animal que cura

L’associació badalonina Wild Souls aconsegueix millorar la qualitat de vida de persones amb diversitat funcional i gent gran gràcies a teràpies amb gossos i gats, molts d’ells a la vegada rescatats de l’abandonament.
Llegir l'article complet
EDUCACIÓ

01/08/19

joves-per-l-exit-creu-roja

Joves per l’èxit, una segona oportunitat per estudiar

La Creu Roja posa en marxa un programa de suport a joves que van abandonar els estudis abans d’hora i ara ho volen tornar a intentar.
Llegir l'article complet
CULTURES

25/07/19

l-andrea-tarazon-i-la-sara-perez-amb-la-samarreta-de-donna-de-lotta

L’art fet per dones també forma part de la història

Les badalonines Sara Pérez i Andrea Tarazón reivindiquen el paper de les dones dins i fora del món artístic, a través del projecte creatiu Donna de lotta. Un espai on reflexionen i visibilitzen l’art amb perspectiva feminista.
Llegir l'article complet
CULTURES

18/07/19

presentacio-qui-crea-a-badalona

Neix un espai de treball conjunt del món de la cultura a Badalona

S’ha presentat la iniciativa “Qui crea a Badalona?” , amb què es vol donar visibilitat al món cultural de la ciutat, exposar quines són les necessitats dels projectes i experiències que s’hi impulsen i posar a debat el model de gestió cultural al municipi.
Llegir l'article complet