La Generalitat cedeix set pisos per a les famílies afectades per l'incendi


Tots ells s'han de rehabilitar, però les reformes d'alguns podran estar enllestides en unes dues setmanes. El nadó que estava ingressat a Vall d’Ebron ha rebut l’alta mèdica


incendi-badalona
 Incendi a Sant Roc / Ajuntament Badalona


Redacció - 11/01/19         

twitter share   facebook share

Territori i Sostenibilitat ha ofert a l'Ajuntament de Badalona set pisos, gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i situats en aquest mateix municipi, per reallotjar les famílies afectades per l'incendi de Sant Roc. L'alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha detallat que en tots els casos caldrà fer obres de rehabilitació, que tindran una durada variable, d'entre cinc i quinze dies.

Segons ha informat Pastor, tots els pisos que cedirà la Generalitat necessiten reparacions, i d'aquests n'hi ha cinc que, en un període curt de temps – inferior a quinze dies – podran estar ocupats. Les obres aniran a càrrec de la Generalitat.

Mentrestant el consistori ha reubicat els veïns en nou immobles pont de l'entorn del municipi. Tot plegat a l'espera que es repari l'edifici incendiat i de la creació d'un plànol per identificar tots els sobreconsums elèctrics que hi ha a la ciutat.

 

Nadó rep l’alta mèdica

El nadó que encara estava ingressat a causa de l’incendi va rebre ahir mateix l’alta mèdica. Ara mateix, romanen quatre ingressats al Vall d’Ebron. Tres d’ells han evolucionat favorablement i han passat de “greus i estables” a “menys greus i estables”, però encara hi ha un adult en estat molt greu, però estable.

 

Plànol de sobreconsums elèctrics

Pastor va avançar que aquest divendres es reuniria amb els responsables d'Endesa i demanaria a la companyia un plànol on es puguin identificar els sobreconsums que hi ha a la ciutat. 'Podrem dir quina mena d'actuacions començarem a treballar', ha assegurat el batlle, que ha dit que en qualsevol cas 'posar planxes d'acer' a les portes dels pisos ocupats 'no és la solució'.


TEATRE I MÚSICA

16/06/19

inauguracio-muba-2019

El Muba, un nou espai per aprendre i gaudir de la música a Badalona

La inauguració de les noves instal·lacions es va celebrar divendres passat, 14 de juny, al vespre, amb una festa que va aplegar més d’una setantena de persones.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

15/06/19

image1

Álex Pastor revalida l’alcaldia de Badalona després de la renúncia de Dolors Sabater

Fins pocs minuts abans de la constitució del nou consistori, Xavier García Albiol acaronava l’alcaldia
Llegir l'article complet
HABITATGE

31/05/19

campament-badalona

Infants i famílies desnonades dormen al ras en un campament a Badalona

Quatre famílies, amb set infants en total d’entre 8 mesos i 10 anys, no han trobat cap altra alternativa que muntar un campament sota el Pavelló Olímpic de Badalona després de ser desnonades mentre l’administració no els dona cap resposta
Llegir l'article complet
SANITAT

30/05/19

addiccions-pantalles

Addictes a les pantalles?

L’Aula de Salut de l’Hospital Municipal de Badalona tracta de buscar solucions i informar sobre les addiccions a les pantalles per prevenir-ne l’abús
Llegir l'article complet