TEATRE I MÚSICA


Triomfa el funk fet a Badalona


La banda Jeff Darko, molt vinculada a la ciutat, escollida millor grup nou als premis Enlace Funk


jjeff-darko-enlace-funk
 Jeff Darko / Cedida


S. Rodríguez - 10/04/19         

twitter share   facebook share

Per molts pot ser un nom desconegut, però faríem bé en recordar-los, perquè a poc del seu any de naixement, i a pocs mesos del seu debut, la banda de funk amb essències badalonines Jeff Darko ha guanyat un important reconeixement del gremi, el de millor grup nou dels premis ‘Enlace Funk’, atorgats per la revista homònima.

 

El grup, que defineix la seva música com soul contemporani, està doblement vinculat amb Badalona, ja que, per un costat, assaja als locals d’assaig Bucbox del barri del Gorg. Per l’altre, el bateria i director musical de la banda, en Marcial García, és veí de la ciutat i professor de l’escola de música MUBA, on imparteix classes de bateria i llenguatge musical. La vinculació de García amb la ciutat ve de llarg, ja que el músic va venir becat des del seu Elx natal per estudiar a l’Escola de Música Moderna de Badalona, on va romandre cinc anys.

 

Després d’un altra beca per seguir estudis en Holanda, el bateria va decidir tornar a la ciutat. El músic creu que Badalona necessita una empenta a nivell musical, i per això està intentant crear un circuit per promocionar la música en directe.


TEATRE I MÚSICA

16/06/19

inauguracio-muba-2019

El Muba, un nou espai per aprendre i gaudir de la música a Badalona

La inauguració de les noves instal·lacions es va celebrar divendres passat, 14 de juny, al vespre, amb una festa que va aplegar més d’una setantena de persones.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

15/06/19

image1

Álex Pastor revalida l’alcaldia de Badalona després de la renúncia de Dolors Sabater

Fins pocs minuts abans de la constitució del nou consistori, Xavier García Albiol acaronava l’alcaldia
Llegir l'article complet
HABITATGE

31/05/19

campament-badalona

Infants i famílies desnonades dormen al ras en un campament a Badalona

Quatre famílies, amb set infants en total d’entre 8 mesos i 10 anys, no han trobat cap altra alternativa que muntar un campament sota el Pavelló Olímpic de Badalona després de ser desnonades mentre l’administració no els dona cap resposta
Llegir l'article complet
SANITAT

30/05/19

addiccions-pantalles

Addictes a les pantalles?

L’Aula de Salut de l’Hospital Municipal de Badalona tracta de buscar solucions i informar sobre les addiccions a les pantalles per prevenir-ne l’abús
Llegir l'article complet