TEATRE I MÚSICA


Triomfa el funk fet a Badalona


La banda Jeff Darko, molt vinculada a la ciutat, escollida millor grup nou als premis Enlace Funk


jjeff-darko-enlace-funk
 Jeff Darko / Cedida


S. Rodríguez - 10/04/19         

twitter share   facebook share

Per molts pot ser un nom desconegut, però faríem bé en recordar-los, perquè a poc del seu any de naixement, i a pocs mesos del seu debut, la banda de funk amb essències badalonines Jeff Darko ha guanyat un important reconeixement del gremi, el de millor grup nou dels premis ‘Enlace Funk’, atorgats per la revista homònima.

 

El grup, que defineix la seva música com soul contemporani, està doblement vinculat amb Badalona, ja que, per un costat, assaja als locals d’assaig Bucbox del barri del Gorg. Per l’altre, el bateria i director musical de la banda, en Marcial García, és veí de la ciutat i professor de l’escola de música MUBA, on imparteix classes de bateria i llenguatge musical. La vinculació de García amb la ciutat ve de llarg, ja que el músic va venir becat des del seu Elx natal per estudiar a l’Escola de Música Moderna de Badalona, on va romandre cinc anys.

 

Després d’un altra beca per seguir estudis en Holanda, el bateria va decidir tornar a la ciutat. El músic creu que Badalona necessita una empenta a nivell musical, i per això està intentant crear un circuit per promocionar la música en directe.


EDUCACIÓ

24/04/19

escape-room-badalona

Les biblioteques de Badalona es transformen en 'escape rooms'

Biblioteques i Fura dels Baus impulsen un projecte per apropar la lectura i els llibres als joves a través de les noves tecnologies i l'entreteniment
Llegir l'article complet
CULTURES

23/04/19

quinze-aniversari-saltamarti

“El negoci digital va contra la nostra manera d’entendre la vida i la societat”

Saltamartí celebra els quinze anys amb optimisme, perquè “les llibreries som necessàries”, malgrat que a Badalona “falten polítiques en suport del llibre i la lectura”
Llegir l'article complet
CULTURES

23/04/19

image1

L'Independent celebra Sant Jordi

Celebrem la diada de Sant Jordi apostant pel periodisme compromès i de proximitat i amb els autors i autores locals
Llegir l'article complet
OCUPACIÓ

23/04/19

image1

Deu anys amb el finançament congelat

La Fundació Badalona Capaç reclama que les administracions moguin fitxa per garantir la continuïtat dels Centres Especials de Treball
Llegir l'article complet