ACTUALITAT


La Badalona Valenta, nom de la candidatura unitària entre Guanyem i ERC pel 26M


Encapçalada per Dolors Sabater, en número 8 de la llista figura l’expresident de FAMPAS David Guerrero com independent així com membres de Guanyem i ERC


badalona-valenta
 Sabater i Lladó, presentant Badalona Valenta / ERC


Redacció - 10/04/19         

twitter share   facebook share

A una setmana de presentar oficialment la coalició entre Guanyem Badalona en Comú i ERC, la coalició liderada per Dolors Sabater ha presentat aquest migdia el nom amb el qual concorreran a les municipals de maig. La Badalona Valenta és el nom triat per una votació entre els simpatitzants de les dues formacions. Així mateix, s’ha donat a conèixer la imatge gràfica de la campanya, amb uns cartells colorits que destaquen la diversitat de la candidatura.

 

Tal com s’havia anunciat, el número dos de la coalició serà el líder d’ERC Badalona Oriol Lladó. En els llocs més destacats de la candidatura hi ha set membres de Guanyem i sis d’ERC. Destaca també la incorporació d’un independent en els llocs principals, l’expresident de FAMPAS Badalona, David Guerrero, al número 8 de la llista.

 

Sabater ha destacat durant la presentació que aquesta candidatura vol “trencar amb les costures dels partits” per intentar sumar gent de procedències i trajectòries diverses. “Posem l’accent en l’empoderament de la gent del carrer a qui aspirem a representar”, ha dit Lladó.

 

Segons han avançat, el nom de la candidatura també servirà com a lema de campanya al qual s’aniran sumant adjectius.

 

Sabater ha tornat a lamentar en públic que Badalona en Comú no s’hagi sumat a la candidatura, però els ha emplaçat a “trobar-se” a l’Ajuntament després de les eleccions municipals.

 


EDUCACIÓ

24/04/19

escape-room-badalona

Les biblioteques de Badalona es transformen en 'escape rooms'

Biblioteques i Fura dels Baus impulsen un projecte per apropar la lectura i els llibres als joves a través de les noves tecnologies i l'entreteniment
Llegir l'article complet
CULTURES

23/04/19

quinze-aniversari-saltamarti

“El negoci digital va contra la nostra manera d’entendre la vida i la societat”

Saltamartí celebra els quinze anys amb optimisme, perquè “les llibreries som necessàries”, malgrat que a Badalona “falten polítiques en suport del llibre i la lectura”
Llegir l'article complet
CULTURES

23/04/19

image1

L'Independent celebra Sant Jordi

Celebrem la diada de Sant Jordi apostant pel periodisme compromès i de proximitat i amb els autors i autores locals
Llegir l'article complet
OCUPACIÓ

23/04/19

image1

Deu anys amb el finançament congelat

La Fundació Badalona Capaç reclama que les administracions moguin fitxa per garantir la continuïtat dels Centres Especials de Treball
Llegir l'article complet