ACTUALITAT


La Badalona Valenta, nom de la candidatura unitària entre Guanyem i ERC pel 26M


Encapçalada per Dolors Sabater, en número 8 de la llista figura l’expresident de FAMPAS David Guerrero com independent així com membres de Guanyem i ERC


badalona-valenta
 Sabater i Lladó, presentant Badalona Valenta / ERC


Redacció - 10/04/19         

twitter share   facebook share

A una setmana de presentar oficialment la coalició entre Guanyem Badalona en Comú i ERC, la coalició liderada per Dolors Sabater ha presentat aquest migdia el nom amb el qual concorreran a les municipals de maig. La Badalona Valenta és el nom triat per una votació entre els simpatitzants de les dues formacions. Així mateix, s’ha donat a conèixer la imatge gràfica de la campanya, amb uns cartells colorits que destaquen la diversitat de la candidatura.

 

Tal com s’havia anunciat, el número dos de la coalició serà el líder d’ERC Badalona Oriol Lladó. En els llocs més destacats de la candidatura hi ha set membres de Guanyem i sis d’ERC. Destaca també la incorporació d’un independent en els llocs principals, l’expresident de FAMPAS Badalona, David Guerrero, al número 8 de la llista.

 

Sabater ha destacat durant la presentació que aquesta candidatura vol “trencar amb les costures dels partits” per intentar sumar gent de procedències i trajectòries diverses. “Posem l’accent en l’empoderament de la gent del carrer a qui aspirem a representar”, ha dit Lladó.

 

Segons han avançat, el nom de la candidatura també servirà com a lema de campanya al qual s’aniran sumant adjectius.

 

Sabater ha tornat a lamentar en públic que Badalona en Comú no s’hagi sumat a la candidatura, però els ha emplaçat a “trobar-se” a l’Ajuntament després de les eleccions municipals.

 


TEATRE I MÚSICA

16/06/19

inauguracio-muba-2019

El Muba, un nou espai per aprendre i gaudir de la música a Badalona

La inauguració de les noves instal·lacions es va celebrar divendres passat, 14 de juny, al vespre, amb una festa que va aplegar més d’una setantena de persones.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

15/06/19

image1

Álex Pastor revalida l’alcaldia de Badalona després de la renúncia de Dolors Sabater

Fins pocs minuts abans de la constitució del nou consistori, Xavier García Albiol acaronava l’alcaldia
Llegir l'article complet
HABITATGE

31/05/19

campament-badalona

Infants i famílies desnonades dormen al ras en un campament a Badalona

Quatre famílies, amb set infants en total d’entre 8 mesos i 10 anys, no han trobat cap altra alternativa que muntar un campament sota el Pavelló Olímpic de Badalona després de ser desnonades mentre l’administració no els dona cap resposta
Llegir l'article complet
SANITAT

30/05/19

addiccions-pantalles

Addictes a les pantalles?

L’Aula de Salut de l’Hospital Municipal de Badalona tracta de buscar solucions i informar sobre les addiccions a les pantalles per prevenir-ne l’abús
Llegir l'article complet