CULTURES


Microrrelats per Sant Jordi


Podeu enviar-nos microrrelats de 100 paraules com a màxim que publicarem al proper número de l'Independent


microrrelats
 Participa!


Redacció - 12/04/19         

twitter share   facebook share

S'apropa Sant Jordi i a l'Independent volem celebrar-ho amb una proposta que anima a la ciutadania a escriure. Per això un proposem que ens envieu microrrelats de temàtica lliure de com a màxim 100 paraules. El proper 23 d'abril sortirà el proper número de l'Independent de Badalona i allà sortiran publicats tots els microrrelats que rebem.

Podeu enviar-los al correu de la redacció: redaccio@independentbdn.cat o també a través de les xarxes socials amb el hashtag: #SantJordiIndependentbdn

Teniu fins dilluns 15 d'abril, vinga, volem llegir i publicar els vostres relats!

Els esperem!


CONVIURE

22/09/19

zxcvb

De la fugida a l'acollida: seguretat més enllà del municipi 

Neus Arnal analitza en clau transnacional quins són tots els factors que condicionen la vida dels infants i joves que emigren sols, els mal anomenats MENA, i les mancances del sistema públic català i espanyol per abordar aquest fenomen. També els desvincula dels problemes de seguretat: el 82% mai no han comès cap delicte. Ho fa després d'haver viscut durant els darrers mesos la mediatització i politització d'aquest fenomen i del recent missatge en xarxes socials de l'alcalde de Badalona, Àlex Pastor (PSC), en què presumia haver aconseguit la no obertura d'un centre per acollir aquests joves al barri del Remei.
Llegir l'article complet
EDUCACIÓ

13/09/19

benvinguda-a-l-escola

De formigues i gegants

Cristina Sánchez, Secretària de FAMPAS de Badalona, reflexiona sobre els nous reptes del curs escolar a la ciutat.
Llegir l'article complet
SANITAT

14/08/19

wildsouls

L’abraçada animal que cura

L’associació badalonina Wild Souls aconsegueix millorar la qualitat de vida de persones amb diversitat funcional i gent gran gràcies a teràpies amb gossos i gats, molts d’ells a la vegada rescatats de l’abandonament.
Llegir l'article complet
EDUCACIÓ

01/08/19

joves-per-l-exit-creu-roja

Joves per l’èxit, una segona oportunitat per estudiar

La Creu Roja posa en marxa un programa de suport a joves que van abandonar els estudis abans d’hora i ara ho volen tornar a intentar.
Llegir l'article complet