CULTURES


L'Independent celebra Sant Jordi


Celebrem la diada de Sant Jordi apostant pel periodisme compromès i de proximitat i amb els autors i autores locals


image1
 Diada Sant Jordi


Redacció - 23/04/19         

twitter share   facebook share

La Diada de Sant Jordi és un moment inmillorable per apropar-nos als autors i autores locals de Badalona i per això us esperem a la Plaça Pompeu Fabra amb llibres 100% badalonins. 

Durant tot el dia ens acompanyaran a la carpa escriptors com Eva Santana, Marta Carreras, Benjamín Recacha o Eugenio Asensio, els quals ens signaran les seves darreres obres i amb qui podrem xerrar de la creació literària. 

A banda, us podreu endur el darrer número de l'Independent, o números anteriors que no tingueu, i també, des de l'Associació Cultural l'Independent de Badalona, editora d'aquest setmanari, us proposem algunes sorpreses quan vingueu a visitar-nos! No falteu!

 


image1
SANITAT

14/08/19

wildsouls

L’abraçada animal que cura

L’associació badalonina Wild Souls aconsegueix millorar la qualitat de vida de persones amb diversitat funcional i gent gran gràcies a teràpies amb gossos i gats, molts d’ells a la vegada rescatats de l’abandonament.
Llegir l'article complet
EDUCACIÓ

01/08/19

joves-per-l-exit-creu-roja

Joves per l’èxit, una segona oportunitat per estudiar

La Creu Roja posa en marxa un programa de suport a joves que van abandonar els estudis abans d’hora i ara ho volen tornar a intentar.
Llegir l'article complet
CULTURES

25/07/19

l-andrea-tarazon-i-la-sara-perez-amb-la-samarreta-de-donna-de-lotta

L’art fet per dones també forma part de la història

Les badalonines Sara Pérez i Andrea Tarazón reivindiquen el paper de les dones dins i fora del món artístic, a través del projecte creatiu Donna de lotta. Un espai on reflexionen i visibilitzen l’art amb perspectiva feminista.
Llegir l'article complet
CULTURES

18/07/19

presentacio-qui-crea-a-badalona

Neix un espai de treball conjunt del món de la cultura a Badalona

S’ha presentat la iniciativa “Qui crea a Badalona?” , amb què es vol donar visibilitat al món cultural de la ciutat, exposar quines són les necessitats dels projectes i experiències que s’hi impulsen i posar a debat el model de gestió cultural al municipi.
Llegir l'article complet