CONVIURE


Socis, sòcies, entitats i anunciants, gràcies per fer-ho possible


La nostra publicació es finançada gràcies a les aportacions d’una setantena de socis i sòcies, i també diverses entitats badalonines que ens recolzen. Així mateix, els anunciants són indispensables.


image1
 Algunes de les portades de L'Independent


Redacció - 26/04/19         

twitter share   facebook share

L'Independent de Badalona es finança gràcies a les aportacions d’una setantena de socis i sòcies, i també entitats badalonines de molts diversos àmbits que ens recolzen. Així mateix, els anunciants són totalment indispensables perquè cada dues setmanes el nostre diari estigui als carrers de Badalona.

Gràcies a totes les persones que han apostat per L'Independent, i us animem a seguir sumant! Us deixem els motius d'alguns socis i sòcies que ens ajuden a fer possible aquest projecte de periodisme plural i compromès amb la ciutat.

 

Armonía Díaz, portaveu de la PAC, entitat sòcia de L’Independent de Badalona

Primer de tot, moltes felicitats a tot l’equip que formeu L’Independent de Badalona, un diari plural i que feia falta a la ciutat, perquè tracteu temes que ens preocupen a tots com ciutadans i ciutadanes, com l’habitatge, la pobresa energètica o l’educació. M’agrada especialment la secció d’economia local, i vull animar a tothom a que s’organitzi i faci projectes d’aquest tipus, que es creïn cooperatives arrelades al territori per entre tots i totes enfortir l’economia local. Us desitjo que continueu moltíssims anys. 

 

Anna Riera, de l’Obrador de La Riera, anunciant de L’Independent

Vaig saber del projecte de L’Independent a través de la meva vinculació amb la Xarxa d’Economia Social i Solidària de Badalona i com a part interessada i integrant de l’economia social vaig pensar què millor que una iniciativa com L’Independent i què millor que poder recolzar-la sempre que estigui a les meves mans. Us he rebut des del primer dia amb entusiasme i il·lusió. Sé el que representa tirar endavant una iniciativa, però us admiro i us emplaço a seguir, desitjant-vos molts anys més.

 

Xavi Serra, soci de L’Independent

En un any, L’Independent ha fet visible gents i entitats, que associats o individualment, treballen envers la millora de la població: cultura, esports, acció social, etc. sense oblidar mostrar problemàtiques que mereixen especial atenció.

L’Independent ha fet aliances insòlites, sumant en positiu, amb aquesta finalitat. Necessitem socis i sòcies per seguir endavant. Volem Independent per molts anys més. Felicitats!


ACTUALITAT

24/05/19

juan-miguel-lopez-ciudadanos

“Volem un govern constitucionalista que deixi estar tot aquest cercle viciós de la independència”

Entrevistem a Juan Miguel López, candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Badalona per les properes eleccions del 26 de maig
Llegir l'article complet
CONVIURE

24/05/19

casal-dels-infants

Més recursos per a les necessitats dels barris i més oportunitats pels seus infants

El Casal dels Infants ha elaborat un recull de propostes de cara a les eleccions municipals del 26 de maig que consideren prioritàries per poder aconseguir uns barris més justos i amb més oportunitats
Llegir l'article complet
CONVIURE

24/05/19

plataforma-sense-sostre

La plataforma Badalona Acull reclama a les candidatures més polítiques d'inclusió i cohesió

El col·lectiu de defensa dels drets de les persones migrades i refugiades va fer arribar les seves propostes als partits que es presenten a les eleccions d'aquest diumenge i conclou que només les recullen de forma integral Badalona en Comú Podem i la Badalona Valenta
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

23/05/19

david-torrents-badalona

“L’objectiu de ciutat hauria de ser que la Badalona Valenta, els Comuns i nosaltres poguéssim obtenir 14 regidors”

Entrevistem a David Torrents, candidat a l'alcaldia per Junts per Catalunya-Badalona en les properes eleccions municipals del 26 de maig
Llegir l'article complet