CONVIURE


Socis, sòcies, entitats i anunciants, gràcies per fer-ho possible


La nostra publicació es finançada gràcies a les aportacions d’una setantena de socis i sòcies, i també diverses entitats badalonines que ens recolzen. Així mateix, els anunciants són indispensables.


image1
 Algunes de les portades de L'Independent


Redacció - 26/04/19         

twitter share   facebook share

L'Independent de Badalona es finança gràcies a les aportacions d’una setantena de socis i sòcies, i també entitats badalonines de molts diversos àmbits que ens recolzen. Així mateix, els anunciants són totalment indispensables perquè cada dues setmanes el nostre diari estigui als carrers de Badalona.

Gràcies a totes les persones que han apostat per L'Independent, i us animem a seguir sumant! Us deixem els motius d'alguns socis i sòcies que ens ajuden a fer possible aquest projecte de periodisme plural i compromès amb la ciutat.

 

Armonía Díaz, portaveu de la PAC, entitat sòcia de L’Independent de Badalona

Primer de tot, moltes felicitats a tot l’equip que formeu L’Independent de Badalona, un diari plural i que feia falta a la ciutat, perquè tracteu temes que ens preocupen a tots com ciutadans i ciutadanes, com l’habitatge, la pobresa energètica o l’educació. M’agrada especialment la secció d’economia local, i vull animar a tothom a que s’organitzi i faci projectes d’aquest tipus, que es creïn cooperatives arrelades al territori per entre tots i totes enfortir l’economia local. Us desitjo que continueu moltíssims anys. 

 

Anna Riera, de l’Obrador de La Riera, anunciant de L’Independent

Vaig saber del projecte de L’Independent a través de la meva vinculació amb la Xarxa d’Economia Social i Solidària de Badalona i com a part interessada i integrant de l’economia social vaig pensar què millor que una iniciativa com L’Independent i què millor que poder recolzar-la sempre que estigui a les meves mans. Us he rebut des del primer dia amb entusiasme i il·lusió. Sé el que representa tirar endavant una iniciativa, però us admiro i us emplaço a seguir, desitjant-vos molts anys més.

 

Xavi Serra, soci de L’Independent

En un any, L’Independent ha fet visible gents i entitats, que associats o individualment, treballen envers la millora de la població: cultura, esports, acció social, etc. sense oblidar mostrar problemàtiques que mereixen especial atenció.

L’Independent ha fet aliances insòlites, sumant en positiu, amb aquesta finalitat. Necessitem socis i sòcies per seguir endavant. Volem Independent per molts anys més. Felicitats!


CULTURES

13/07/19

lectures-d-estiu

Hi ha lectures d'estiu?

El llibreter Gerard Remendo, de Saltamartí Llibres, ens convida a trobar temps per llegir i ens proposa una lectura d'estiu: 'Persecució' de Toni Sala. L'obra explora l'ànima humana, plantejant la següent pregunta a partir d'una de les protagonistes: què faries tu si sabessis que la teva parella, que fa un any que coneixes, et confessa que ha matat la seva dona?
Llegir l'article complet
CULTURES

07/07/19

pintant

“Qui crea a Badalona?”, un procés de debat sobre el model cultural de la ciutat

El proper dimecres 17 de juliol, se celebra la primera trobada “Qui crea a Badalona?”, una iniciativa impulsada per diverses entitats i creadores culturals de la ciutat. L’objectiu: debatre sobre el model cultural de Badalona i visibilitzar experiències i necessitats en aquest àmbit, entenent la intercooperació com a eina d'enfortiment i transformació social.
Llegir l'article complet
ESPORTS

05/07/19

travessia-nedant-de-badalona-de-2018

69 edicions de la Travessia nedant a Badalona

El proper 21 de juliol, tindrà lloc la Travessia nedant a Badalona, que arribarà a la seva edició número 69 i estarà organitzada, com des del seu inici, pel Club Natació Badalona. Un club que enguany fa 90 anys.
Llegir l'article complet
ECONOMIA SOCIAL

04/07/19

carreguemli

A l'estiu, Carreguem-L'I

Després de més d'un any sortint al carrer, L'Independent de Badalona llança aquesta campanya per enfortir el projecte i reimpulsar la publicació a partir del setembre.
Llegir l'article complet