CONVIURE


Socis, sòcies, entitats i anunciants, gràcies per fer-ho possible


La nostra publicació es finançada gràcies a les aportacions d’una setantena de socis i sòcies, i també diverses entitats badalonines que ens recolzen. Així mateix, els anunciants són indispensables.


image1
 Algunes de les portades de L'Independent


Redacció - 26/04/19         

twitter share   facebook share

L'Independent de Badalona es finança gràcies a les aportacions d’una setantena de socis i sòcies, i també entitats badalonines de molts diversos àmbits que ens recolzen. Així mateix, els anunciants són totalment indispensables perquè cada dues setmanes el nostre diari estigui als carrers de Badalona.

Gràcies a totes les persones que han apostat per L'Independent, i us animem a seguir sumant! Us deixem els motius d'alguns socis i sòcies que ens ajuden a fer possible aquest projecte de periodisme plural i compromès amb la ciutat.

 

Armonía Díaz, portaveu de la PAC, entitat sòcia de L’Independent de Badalona

Primer de tot, moltes felicitats a tot l’equip que formeu L’Independent de Badalona, un diari plural i que feia falta a la ciutat, perquè tracteu temes que ens preocupen a tots com ciutadans i ciutadanes, com l’habitatge, la pobresa energètica o l’educació. M’agrada especialment la secció d’economia local, i vull animar a tothom a que s’organitzi i faci projectes d’aquest tipus, que es creïn cooperatives arrelades al territori per entre tots i totes enfortir l’economia local. Us desitjo que continueu moltíssims anys. 

 

Anna Riera, de l’Obrador de La Riera, anunciant de L’Independent

Vaig saber del projecte de L’Independent a través de la meva vinculació amb la Xarxa d’Economia Social i Solidària de Badalona i com a part interessada i integrant de l’economia social vaig pensar què millor que una iniciativa com L’Independent i què millor que poder recolzar-la sempre que estigui a les meves mans. Us he rebut des del primer dia amb entusiasme i il·lusió. Sé el que representa tirar endavant una iniciativa, però us admiro i us emplaço a seguir, desitjant-vos molts anys més.

 

Xavi Serra, soci de L’Independent

En un any, L’Independent ha fet visible gents i entitats, que associats o individualment, treballen envers la millora de la població: cultura, esports, acció social, etc. sense oblidar mostrar problemàtiques que mereixen especial atenció.

L’Independent ha fet aliances insòlites, sumant en positiu, amb aquesta finalitat. Necessitem socis i sòcies per seguir endavant. Volem Independent per molts anys més. Felicitats!


CONVIURE

24/05/20

centre-diurn-folre

404 persones sense llar dormen en centres d'acollida, habitacions de relloguer o espais considerats d'infrahabitatge a Badalona

La Taula Sense Llar de Badalona no ha pogut fer aquest any el recompte de persones sense llar als carrers a causa del Covid-19, però n'ha comptabilitat el nombre de persones que dormen actualment a diferents espais de la ciutat
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

19/05/20

escoles-publiques-badalona

Últims dies per fer la preinscripció escolar a Badalona

Fampas ha publicat una guia per facilitar els tràmits a les famílies
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

12/05/20

xavier-garcia-albiol-partit-popular

Xavier García Albiol torna a ocupar l’alcaldia de Badalona

No s'ha consolidat cap acord entre les forces d'esquerra
Llegir l'article complet
CULTURES

10/05/20

badalona-balla

El Muba publica una cançó amb motiu de les Festes de Maig 2020

Grava't ballant la cançó i guanya dos mesos de classes al Muba!
Llegir l'article complet