ACTUALITAT


Últims dies per fer la preinscripció escolar a Badalona


Fampas ha publicat una guia per facilitar els tràmits a les famílies


escoles-publiques-badalona
 Cartell preinscripció (Foto: Fampas Badalona)


Redacció - 19/05/20         

twitter share   facebook share

La preinscripció escolar per al curs 2020-2021 es farà de forma telemàtica del 13 al 22 de maig a causa de la crisi sanitària del Covid-19. Aquelles famílies que no puguin fer-la d’aquesta manera, la podran fer de forma presencial entre el 19 i el 22 de maig. 

 

Fampas Badalona ha publicat al seu web una guia útil per a totes les famílies que vulguin fer la preinscripció als centres escolars públics de Badalona. Aquelles persones que puguin fer la preinscripció telemàticament, han de presentar la sol·licitud al web de preinscripció del Departament d’Ensenyament. Un cop presentada, cal enviar un correu electrònic al centre demanat en primera opció amb el resguard de presentació de sol·licitud i la documentació escanejada o fotografiada Les persones que no tinguin els mitjans per fer la preinscripció telemàticament, hauran de demanar cita prèvia al centre públic que hagin escollit i portar tota la documentació original i fotocopiada. Els centres escolars demanen a les famílies que hi vagin el mínim nombre de persones i que se segueixin les recomanacions de les autoritats sanitàries. 

 

L’alumnat preinscrit amb plaça assignada a segon cicle d’educació infantil, primària i ESO hauran de formalitzar la matricula del 13 al 17 de juliol amb cita prèvia.


CONVIURE

24/05/20

centre-diurn-folre

404 persones sense llar dormen en centres d'acollida, habitacions de relloguer o espais considerats d'infrahabitatge a Badalona

La Taula Sense Llar de Badalona no ha pogut fer aquest any el recompte de persones sense llar als carrers a causa del Covid-19, però n'ha comptabilitat el nombre de persones que dormen actualment a diferents espais de la ciutat
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

12/05/20

xavier-garcia-albiol-partit-popular

Xavier García Albiol torna a ocupar l’alcaldia de Badalona

No s'ha consolidat cap acord entre les forces d'esquerra
Llegir l'article complet
CULTURES

10/05/20

badalona-balla

El Muba publica una cançó amb motiu de les Festes de Maig 2020

Grava't ballant la cançó i guanya dos mesos de classes al Muba!
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

07/05/20

casa-vila-ajuntament-badalona

Sense acord a cinc dies del ple d’investidura

El ple d'investidura se celebrarà el proper dimarts
Llegir l'article complet