HABITATGE


Insten el desallotjament judicial del pis a Sant Roc d’una parella dos dies després de tenir una criatura


La situació és delicada perquè la dona pateix covid-19 i a la llar hi viu també la sogra amb minusvalidesa


la-parella-va-tenir-el-fill-dimarts-i-te-anunciat-el-desnonament-dijous-3-de-desembre-foto-srsb
 La parella va tenir el fill dimarts i té anunciat el desnonament dijous, 3 de desembre foto:SRSB


Redacció - 02/12/20         

twitter share   facebook share

La Rosario, el seu marit Francisco, el fill nou nat de la parella, i la sogra, Francisca, que pateix un trastorn mental s’enfronten a una situació molt difícil pel que fa a l’habitatge. La propietat del pis, un particular, els ha instat el desnonament. La parella va tenir dimarts, 1 de desembre, un fill i tenen per al 3 de desembre l’avís que seran desallotjats de l’habitatge on viuen al carrer d’Alfons XII de Badalona. I el que crida més l’atenció és que la comunicació del llançament coincidia amb la data prèvia en què els havien programat el part per cesària, segons expliquen fonts de la plataforma Sant Roc som Badalona.

 

La situació que pateix la família es complica davant del fet que l’habitatge que ocupen havia estat propietat d’un fons de titulització de l’extint Banco Pastor: IMP3. Més tard, el Banco Pastor va ser absorbit pel Banc Popular i aquest darrer banc ha passat sota el control de Banc Santander. L’entitat de la família Botín es va vendre els immobles al fons voltor Blackstone, que al seu torn l’ha venut, aparentment, a un particular, que potser no sabia ni que l’habitatge estava ocupat. Si el fons no hagués venut el pis, opinen a l’entitat veïnal, hi hauria una possibilitat de negociar un lloguer social. Ara, la situació és més difícil.

 

El fet és que una parella amb el nou nat poden quedar el 3 de desembre al carrer. Hi ha un fet afegit que agreuja la situació, i és que a conseqüència de les proves del part s’ha descobert que la mare és positiva en covid-19. Per tant, ni la dona ni el seu company podran estar presents en el desallotjament de la vivenda, si finalment l’autoritat judicial manté la data de llançament.

 

Veïns i veïnes de la zona i les entitats defensores del dret a l’habitatge han denunciat el cas i intentaran evitar que la família perdi, sense alternativa, la llar.


ESPORTS

18/01/21

el-primer-equip-del-seagull-mante-l-esperancade-retornar-aviat-a-la-competicio-foto-seagull

La Covid colpeja el Seagull, l’equip de futbol femení més destacat de Badalona

La junta directiva ha informat que la situació és temporal i afirma que tornaran tant aviat com sigui possible
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

14/01/21

l-activitat-del-poliesportiu-esta-sota-minims-foto-tomeu-ferrer

Torna a aparèixer legionel·la al poliesportiu del barri de Casagemes

Una inspecció de l’agència de la Generalitat que vetlla per la salut detecta el bacteri en l’aigua de la instal·lació esportiva
Llegir l'article complet
SANITAT

13/01/21

equip-de-la-unitat-del-tractament-de-la-covid-persistent-pediatrica-de-can-ruti-foto-hospital-germans-trias-i-pujol

L’Hospital Germans Trias de Badalona crea la primera unitat pediàtrica per al tractament de la covid persistent de Catalunya

El servei es va posar en marxa a mitjans de desembre passat i ja atén 14 pacients dels àmbits territorials, Metropolitana Nord de Barcelona, Girona i Lleida
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

13/01/21

la-guardia-urbana-ha-actuat-davant-una-forta-pudor-de-cremat-foto-arxiu

Quatre guàrdies urbans agredits i ferits mentre investigaven un pis amb una plantació de marihuana a Sant Roc

La intervenció policial perquè a la zona s’ha notat una forta olor a cremat i han observat que un grup de persones traslladaven plantes cap a altres pisos adjacents.
Llegir l'article complet