Construir futur

Mireia Farrés Torrecabota

Presidenta AMPA Institut La Riera

Construir futur


twitter share   facebook share

Som institut de nova creació, sorgit de la necessitat de les famílies, AMPES, associacions de veïns, i diferents col·lectius per una escola pública de qualitat.

 

En els dos anys de preinscripcions hem tingut més demanda que oferta, i la nostra realitat és que no tenim la carcassa de l’institut, no tenim instal·lacions, els alumnes estan acollits en mòduls (barracons), en un espai protegit i cedit per la ciutat per un període de quatre anys, ubicat al parc de Ca l’Arnús. El seu projecte és engrescador, pedagògicament renovador, i cal protegir-lo.

 

Cal donar resposta a una realitat present, amb les infraestructures que els nostres infants i joves es mereixen mantenint el projecte educatiu de l’institut, de fet molts alumnes del nostre institut han estat bolets i continuen essent marginats per la nostra ciutat. Som els adults qui hem de vetllar pel seu benestar. Considerem que la Generalitat i l’Ajuntament han de tenir com a prioritat el tema de l’ensenyament i aconseguir donar a les famílies de la nostra ciutat la possibilitat d’accedir a una educació digna, demòcrata i laica, i no volem patir més barracons, ni més edificis històrics abandonats, ni més solars buits...

 

Prou!! Escoltem tota la comunitat educativa per trobar les solucions més adients. Només entre tots trobarem la manera de fer front a aquesta problemàtica. Aprenent dels errors del passat, per fer front al present immediat i  així construir el futur.