Reivindiquem un edifici digne

Pedro Boscovich i Cristina Barragán

President i vocal AMPA Escola Montigalà

Reivindiquem un edifici digne


twitter share   facebook share

L’Escola Montigalà forma part de la Zona Educativa Montigalà juntament amb l’EBM Uni Dori i l’Institut Ventura Gasol. De moment, qui té un edifici digne és l’Escola Bressol. Amb una mica de sort, l’Institut Ventura Gasol veurem les primeres pedres aquest 2019 i la nostra escola queda de moment en interrogant. Tot i així, cada any hem omplert les 25 places que s’oferten.

 

Com que la Generalitat no dona els recursos suficients, l’AMPA subvenciona alguna part a l’escola del que necessita. Càmeres de fotos, pissarres digitals, projectors, material per a música i psicomotricitat, taules, cadires... són alguns dels exemples. També vam comprar jardineres, fer un hort i pintar les portes de les aules, per així donar un caire més modern.

 

Els espais comuns és la gran pega dels barracons. Quan plou els de primària es queden sense Educació Física o quan és el festival de Nadal o Estiu l’escola ha de pagar el transport per anar a un lloc amb cara i ulls. Això comporta que els nostres fills i filles es queden sense anar a una sortida com cal. Cap Administració sufraga aquesta despesa. A més, el curs passat, els de P3 van haver de sortir de l’aula uns dies perquè el terra del lavabo estava podrit o els de primer es van quedar sense electricitat durant unes jornades. Quan la provisionalitat esdevé normalitat passen aquestes coses. Mentre el nostre edifici no sigui una realitat, continuarem reivindicant-lo.