ESPORTS


El govern de Badalona no ha trobat cap projecte d'inversions per a millorar les instal·lacions esportives, diu Guijarro


Onze clubs d'esports ‘minoritaris’ s’organitzen i mantenen una primera reunió amb l’alcalde de la ciutat


ruben-guijarro-va-tenir-una-reunio-amb-els-representants-dels-clubs-esportius-minoritaris-de-la-ciutat-foto-idbdn
 Rubén Guijarro va tenir una reunió amb els representants dels clubs esportius minoritaris de la ciutat Foto: Idbdn


Esmeralda Folch - 17/12/21         

twitter share   facebook share

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, va assegurar als representants de les onze entitats esportives minoritàries amb qui es va reunir dijous, 16 de desembre, que el nou equip de govern municipal no ha trobat, després de més d’un any de l’executiu del PP, cap projecte d’inversions per millorar instal·lacions. 

 

L’afirmació l’ha fet Guijarro davant del fet que les entitats li van explicar la situació crítica que pateixen. La seva la preocupació per la manca de manteniment; les dificultats per organitzar esdeveniments i van demanar a l'alcalde quin projecte esportiu i prioritats té l’equip de govern per a la ciutat.

 

L’alcalde va respondre que el pressupost municipal ordinari s'està negociant i que per aquest motiu no podia no pot explicitar els diners que es destinaran a manteniment o subvencions i que, el nou equip no ha trobat, després de gairebé un any, cap projecte d'inversions en marxa.

 

A la reunió, a la qual van assistir clubs de la ciutat representatius d’esports no majoritaris, David Gallego, president de la Unió Gimnàstica Esportiva (UGE) va fer d’amfitrió i va detallar els tres projectes en els quals l’associació treballa actualment.

 

Per una banda, la Fira de l'esport, que se celebrarà el 3 de setembre a la Rambla i ha de servir per visualitzar les diferents modalitats esportives de la ciutat. Al respecte va recordar que la darrera fira de l'esport es va organitzar el 2017, conjuntament amb els comerciants del Passeig de La Salut.

 

Tres propostes dels clubs

 

La segona proposta és reprendre la Nit de l'Esport, amb l'objectiu de fer un reconeixement als clubs de base, al foment de l'esport femení i un reconeixement dels èxits i premis  assolits durant l’any. Les dates proposades són els mesos de maig o juny,  un cop acabada la temporada.

 

La tercera proposta és crear un Consell Esportiu i celebrar una conferència de l'esport: un espai per reflexionar i debatre sobre la realitat esportiva i el seu futur a Badalona.

 

L'alcalde, que ha assumit les competències de Teresa González en esports, va entomar les línies d'actuació esmentades amb el compromís de donar-hi suport i promocionar-les des de l'ajuntament.

 

Guijarro va mostrar molt interès per la proposta de complex esportiu a Can Ferrater i es va comprometre a què aquesta seria la prioritat del seu govern. 


ACTUALITAT

30/07/22

imatge-d-arxiu-del-pont-del-petroli-foto-amb

L’Independent de Badalona aixeca el peu de l’accelerador durant l’agost

Aquesta publicació redueix la seva periodicitat aprofitant l’època estival mentre prepara la represa al setembre
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

29/07/22

instal-lacio-solar-que-ocupa-el-sostre-d-un-bloc-de-pisos

Badalona té només 167 instal·lacions solars en teulades, una xifra que gairebé tripliquen altres municipis catalans amb població semblant

La ciutat perd pistonada en la construcció d’equipaments solars si es compara amb municipis com Terrassa que compta amb 449 o de Sabadell que en té 404.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

29/07/22

grup-municipal-de-guanyem-badalona-en-una-foto-d-arxiu

Guanyem Badalona força un ple extraordinari el setembre per aprovar els ‘bons consum local’

La mesura, que ha d’injectar 200.000 euros al comerç, la restauració i els mercats municipals, no es va tirar endavant perquè es va presentar sense temps per analitzar-la
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

20/07/22

roda-de-premsa-del-grup-de-treball-de-la-mobba-foto-tomeu-ferrer

El Grup de Treball de la Mobba ofereix un acord a ajuntament i veïns per conciliar el futur parc verd i la factoria de creació cultural

El jutjat contenciós administratiu estima íntegrament el recurs presentat pels defensors de l’edifici i i el manté com a bé cultural d’interès local
Llegir l'article complet