ESPORTS


El govern de Badalona no ha trobat cap projecte d'inversions per a millorar les instal·lacions esportives, diu Guijarro


Onze clubs d'esports ‘minoritaris’ s’organitzen i mantenen una primera reunió amb l’alcalde de la ciutat


ruben-guijarro-va-tenir-una-reunio-amb-els-representants-dels-clubs-esportius-minoritaris-de-la-ciutat-foto-idbdn
 Rubén Guijarro va tenir una reunió amb els representants dels clubs esportius minoritaris de la ciutat Foto: Idbdn


Esmeralda Folch - 17/12/21         

twitter share   facebook share

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, va assegurar als representants de les onze entitats esportives minoritàries amb qui es va reunir dijous, 16 de desembre, que el nou equip de govern municipal no ha trobat, després de més d’un any de l’executiu del PP, cap projecte d’inversions per millorar instal·lacions. 

 

L’afirmació l’ha fet Guijarro davant del fet que les entitats li van explicar la situació crítica que pateixen. La seva la preocupació per la manca de manteniment; les dificultats per organitzar esdeveniments i van demanar a l'alcalde quin projecte esportiu i prioritats té l’equip de govern per a la ciutat.

 

L’alcalde va respondre que el pressupost municipal ordinari s'està negociant i que per aquest motiu no podia no pot explicitar els diners que es destinaran a manteniment o subvencions i que, el nou equip no ha trobat, després de gairebé un any, cap projecte d'inversions en marxa.

 

A la reunió, a la qual van assistir clubs de la ciutat representatius d’esports no majoritaris, David Gallego, president de la Unió Gimnàstica Esportiva (UGE) va fer d’amfitrió i va detallar els tres projectes en els quals l’associació treballa actualment.

 

Per una banda, la Fira de l'esport, que se celebrarà el 3 de setembre a la Rambla i ha de servir per visualitzar les diferents modalitats esportives de la ciutat. Al respecte va recordar que la darrera fira de l'esport es va organitzar el 2017, conjuntament amb els comerciants del Passeig de La Salut.

 

Tres propostes dels clubs

 

La segona proposta és reprendre la Nit de l'Esport, amb l'objectiu de fer un reconeixement als clubs de base, al foment de l'esport femení i un reconeixement dels èxits i premis  assolits durant l’any. Les dates proposades són els mesos de maig o juny,  un cop acabada la temporada.

 

La tercera proposta és crear un Consell Esportiu i celebrar una conferència de l'esport: un espai per reflexionar i debatre sobre la realitat esportiva i el seu futur a Badalona.

 

L'alcalde, que ha assumit les competències de Teresa González en esports, va entomar les línies d'actuació esmentades amb el compromís de donar-hi suport i promocionar-les des de l'ajuntament.

 

Guijarro va mostrar molt interès per la proposta de complex esportiu a Can Ferrater i es va comprometre a què aquesta seria la prioritat del seu govern. 


ACTUALITAT

29/03/23

la-imatge-mostra-el-terreny-industrial-que-s-urbanitzara-dins-del-pdu-de-les-3-xemeneies

El PDU de les 3 Xemeneies: una gran operació immobiliària al Besòs amb un inconcret hub audiovisual en primer pla

La polèmica persegueix la reconversió urbanística d’una gran porció terreny arran de mar de l’antiga tèrmica on fa 50 anys la policia matava un sindicalista que reclamava augment de sou
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

28/03/23

image1

Familiars i alumnes de l’escola Ventós Mir duen fins al ple municipal la demanda de l’escola nova pendent des de fa 15 anys

Esportistes de la fundació de futbol Badalona es concentren a la plaça de la Vila reclamant millores pel camp esportiu de Montigalà
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

26/03/23

cami-de-can-mas-a-badalona

La FAVB crida a ocupar el camí de Can Mas reivindicant l’ús públic de les vies a les àrees naturals

Les organitzacions veïnals escara esperen la resolució oficial al contenció que la propietat de la via rural va interposar contra l’administració
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

25/03/23

cartell-del-festival-que-comenca-dissabte-25-de-marc-a-badalona

Badalona acull fins a l'1 d'abril les músiques del món al festival Blues i ritmes

El festival acollirà quatre concerts especialment interessants per als seguidors de les músiques d'arrel nord-americanes
Llegir l'article complet