CULTURES


Artística cloenda de la Setmana Cultural de l’escola Mercè Rodoreda de Badalona


Música, pintura, sentiments i emocions flueixen per les aules i passadissos del centre educatiu


els-tres-artistes-protagonistes-de-la-jornada-satisfets-per-l-alegria-amb-que-els-alumnes-han-participat-foto-elisenda-folc
 Els tres artistes protagonistes de la jornada, satisfets per l'alegria amb que els alumnes han participat foto: Elisenda Folc


Elisenda Folc - 11/02/22         

twitter share   facebook share

Entorn de la temàtica 'Dones artistes'  Judith Temistanjioglus Chaler, Manel Barea Cervera i Marta Martí Alemany van oferir als escolars un espectacle original, una perfomance músico-pletòrica plena d’il·lusió que va omplir de color, sons i màgia tots els racons del col·legi.

La música amb la flauta travessera i el cant les van posar la Marta Alemany, entusiasta professora de música de l’escola, al piano, Manel Barea Cervera, compositor valencià de reconegut prestigi, i la pintura i el glamur el va subministrar la polifacètica Judith Themistanjioglus Chaler, que al ritme de blanques i corxeres va crear un quadre amb una tècnica mixta, amb pinzellades llargues i expressives riques de tons blaus de mar.

El repertori de melodies conegudes, combinat amb la plasticitat i l’alegria dels artistes va fascinar al jove públic que es va meravellar davant l’escenari preparat al pati de l’escola.

La valoració de la cloenda no ha pogut ser més positiva, Judith 'Themis' ha manifestat la seva alegria i satisfacció per participar en la iniciativa ideada per la Marta Alemany, i que estava encantada amb l’acollida que ha tingut per part de tota l’escola, desitjant que hi hagi més activitats com aquesta que apropa l’art en viu als infants.

 


ACTUALITAT

29/05/23

xavier-garcia-albiol-regidor-del-pp-a-badalona-foto-pp

Albiol aconsegueix la majoria absoluta a Badalona en obtenir 18 dels 27 seients del ple

La victòria del líder conservador implica una forta clatellada per als partits que van formar el govern sortint i també per l’oposició d’esquerres.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

27/05/23

marius-diaz-davant-l-edifici-del-viver-foto-revista-treball

Mor als 89 anys Màrius Díaz primer alcalde democràtic de Badalona després del franquisme

Durant el seu mandat va impulsar la transformació urbanística i cultural de la ciutat, la creació de 25 centres escolars públics i de la ràdio i la televisió locals.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

26/05/23

imatge-extreta-del-video-de-guanyem

Guanyem fa un vídeo versionant una cançó de Rosalia adaptant el contingut a Badalona

En la peça es parla d’aspectes populars de la ciutat, es presenten els candidats i les propostes electorals de la força municipalista.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

26/05/23

foto-d-una-concentracio-de-sense-places-badalona-del-curs-passat-reclamant-ensenyament-public-per-a-tothom-imatge-l-independent

Sense places Badalona convoca concentració a les 17 hores a plaça de la Vila reclamant places a educació pública mantenint ràtios.

L’entitat reclama solucions estructurals com la construcció immediata de les escoles i instituts pendents de la ciutat, Badalona Port, Ventós i Mir, Montigalà i la Riera.
Llegir l'article complet