ESPORTS


El Lidertel Dracs disputa a l'Estadi Municipal de Badalona el partit de vuitens de final de la CEFL amb el Flash Paris


Uns sis-cents espectadors han vist com el camp d'esports de la ciutat vibra en tornar a viure la lliga europea de futbol americà.


imatge-dels-equips-al-camp-d-esports-de-badalona-foto-pablo-diaz-flores
 Imatge dels equips al camp d'esports de Badalona foto: Pablo Díaz Flores


Pablo DíazFlores - 24/04/22         

twitter share   facebook share

El partit, disputat dissabte, 23 d'abril, va començar amb fort avantatge de l'equip francès i va acabar amb la victòria dels de La Corneuve, per 7 a 49 punts. La disputa forma part dels vuitens de final de la Central European Football League (CEFL).

A les sis de la tarda els membres de l’equip, Badalona Dracs van saltar a la gespa d’un estadi que lluïa una grada plena amb més de sis-cents aficionats.

Abans de l'inici del partit s’ha fet un sentit homenatge a l’exjugador, Rafael Hidalgo, que es va incorporar a l'equip badaloní l'octubre del 2019 i que va morir fa uns dies a Mèxic.

Els membres del Flash de la Courneuve, que és actualment el millor equip francès arribaven a Badalona invictes, amb sis victòries de sis partits a la seva lliga, i amb un enorme potencial, anotant més de 45 punts de mitjana.

Per la seva banda, el Badalona Dracs venia d’una clara derrota per 7 a 21 davant el Barberà Rookies, un partit, que a més, va deixar lesionats jugadors tan importants com Pol Cunillera i Eudald Sabater.

Des del 1999 els de Badalona, que ja sumen 15 victòries europees, tenien com a objectiu sumar-ne una altra, que obrís el pas als quarts de final.

A l'inici del partit el poder ofensiu del Flash de La Courneuve es va posar de manifest amb un 0 a 14 en pocs minuts, gràcies a la bona actuació dels seus millors jugadors, el QB Conor Miller i el “tight end” Ryan Smith a més del receptor Stéphane Fortes i el corredor Jason Bofunda.

Xus Fernández, coordinador defensiu del Lidertel Dracs va corregir alguns errors i va aconseguir parar la ratxa anotadora. No obstant això, els esforços ofensius i els atacs locals van ser blocats per un impenetrable mur blanc i groc que encara va anotar, en una altra bona jugada, per deixar el resultat a la mitjà part en un 0 a 21.


En el descans es va presentar la pedrera dels Dracs, els Dracs Academy, que es van crear el 2019 com a projecte de formació per nens i nenes de 5 a 19 anys.

La segona part va continuar amb una forta defensa de l’equip francès que no donava opcions. Però, gràcies a la il·lusió, la lluita i l’impuls d’un públic entregat, els de Badalona van obtenir els seus primers punts que van ser molt ovacionats a l’Estadi Municipal.

En les darreres jugades, en un camp regat per la pluja i il·luminat per l’arc de Sant Martí que va deixar imatges molt maques, dos errors locals van deixar el marcador en un 7 a 49.

image1

Però, aquest partit no es recordarà només pel marcador, sinó per una magnifica tarda esportiva que ha posat a Badalona en l'escenari internacional del futbol americà.

Destacar la bona organització de l’esdeveniment, amb una narració impressionat, i una posada en escena que ha estat amenitzada amb balls i diferents sorteigs. En aquest sentit, podeu tornar a veure el partit i les millors jugades gràcies a Dracs TV.

ACTUALITAT

21/05/22

els-manifestants-volen-preservar-l-espai-proper-a-les-tres-xemeneies-fent-un-parc-natural

La marxa per un gran parc natural al litoral reclama una alternativa sostenible per al parc de les 3 xemeneies

Diverses entitats caminaran pel parc fluvial del Besòs duent a terme activitats reivindicatives durant el matí de diumenge 22
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

20/05/22

un-moment-de-la-presentacio-de-la-mostra-de-les-arpilleres-a-l-ateneu-de-sant-roc-foto-pablo-d

Inaugurada l’exposició “L’habitatge és un dret” del grup 'arpilleres en acció' de l’Ateneu Sant Roc

l'Agrupació de dones fa retrats crítics del problema social en què s'ha convertit la manca d'una política que garanteixi l'accés a un sostre digne.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

18/05/22

la-sala-d-actes-de-l-associacio-de-veins-del-centre-es-va-omplir-per-la-presentacio-de-caliu-foto-ateneu-barcelones-nord

L'Associació Caliu presenta a Badalona la seva iniciativa per crear una cooperativa d'habitatge en cessió d'ús

El col·lectiu preveu construir habitatges sostenibles amb aportacions assequibles en projectes a llarg termini amb la col·laboració del sector públic
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

14/05/22

un-nen-amb-un-cartell-en-la-protesta-de-2018-a-la-placa-de-la-vila-demanant-places-de-p3

Les famílies de 180 nens i nenes de Badalona sense plaça a l’escola pública s’organitzen per defensar els seus drets.

El dèficit afecta especialment els barris de Canyadó, Centre i Progrés i és una constant estructural a la ciutat, on es fan molts pisos, però no es construeixen paral·lelament centres escolars ni serveis públics.
Llegir l'article complet