ESPORTS


L’Equip Sènior A femení de l’Associació Esportiva Minguella assoleix la copa Catalunya de bàsquet


Tres ascensos d’equips d’AE Minguella mostren la puixança del bàsquetbol de base de Badalona


foto-oficial-de-l-equip-senior-a-femeni-de-l-ae-minguella-foto-arxiu
 


Redacció - 21/06/22         

twitter share   facebook share

El bàsquet badaloní està d’enhorabona. I no només perquè la Penya sènior masculí hagi recuperat la seva marxa triomfal. Altres clubs també enceten camins de victòria. Un exemple en aquest sentit són els clubs de l’Associació Esportiva Minguella que, aquests darrers dies, han aconseguit tres ascensos de categoria.

 

El club de bàsquet sènior A femení, que estava a la segona divisió ha pujat fins a la primera divisió catalana. I posteriorment ha arribat a assolir la copa catalana de la seva categoria.

 

El club sènior masculí A ha pujat a la copa catalana des de la primera divisió on fins ara estava. També el club sènior B masculí, que estava a la segona divisió ha ascendit fins a la primera divisió. Tres ascensos en un final de temporada ple d’èxits, segons han manifestat Joan Garcia, president de l’entitat.

 

En el cas del triomf a la copa Catalunya, el sènior femení A el va obtenir el 12 de juny passat després de guanyar al Vilassar de Dalt a Cabrils.

 

Fonts de l’equip han explicat que fa almenys una desena d’anys que un equip sènior de l’AE Minguella no estava a la primera divisió. Actualment, a Badalona juguen en aquesta divisió el Llefià i el Sant Andreu.

 

Més enllà d’aquesta situació queda l’equip sènior femení de La Penya, que juga en l’àmbit de l’Estat espanyol, concretament a la Lliga challenge.


ACTUALITAT

30/07/22

imatge-d-arxiu-del-pont-del-petroli-foto-amb

L’Independent de Badalona aixeca el peu de l’accelerador durant l’agost

Aquesta publicació redueix la seva periodicitat aprofitant l’època estival mentre prepara la represa al setembre
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

29/07/22

instal-lacio-solar-que-ocupa-el-sostre-d-un-bloc-de-pisos

Badalona té només 167 instal·lacions solars en teulades, una xifra que gairebé tripliquen altres municipis catalans amb població semblant

La ciutat perd pistonada en la construcció d’equipaments solars si es compara amb municipis com Terrassa que compta amb 449 o de Sabadell que en té 404.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

29/07/22

grup-municipal-de-guanyem-badalona-en-una-foto-d-arxiu

Guanyem Badalona força un ple extraordinari el setembre per aprovar els ‘bons consum local’

La mesura, que ha d’injectar 200.000 euros al comerç, la restauració i els mercats municipals, no es va tirar endavant perquè es va presentar sense temps per analitzar-la
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

20/07/22

roda-de-premsa-del-grup-de-treball-de-la-mobba-foto-tomeu-ferrer

El Grup de Treball de la Mobba ofereix un acord a ajuntament i veïns per conciliar el futur parc verd i la factoria de creació cultural

El jutjat contenciós administratiu estima íntegrament el recurs presentat pels defensors de l’edifici i i el manté com a bé cultural d’interès local
Llegir l'article complet