ESPORTS


L’aparició d’un brot de legionel·la al camp de Montigalà obliga a cancel·lar el Campus d’estiu dels Dracs de Badalona


El club tornarà els diners de les inscripcions, tot i que intenta contrarellotge trobar un camp alternatiu


els-dracs-celebren-el-seu-campionat-espanyol-de-futbol-america-al-camp-del-badalona-sud-foto-arxiu
 Els Dracs celebren el seu campionat espanyol de futbol americà al camp del Badalona Sud foto: Arxiu


Redacció - 01/07/22         

twitter share   facebook share

L’equip badaloní de futbol americà, Lidertel Badalona Dracs, ha cancel·lat el Casal d’Estiu que havia de celebrar entre el 4 i el 15 de juliol a causa del tancament de subministrament d’aigua del camp d'Esports de Montigalà.

 

La decisió l’han pres els responsables del club esportiu després de veure que al camp no hi havia aigua. El subministrament està tallat des de fa dies a causa de l’aparició de legionel·la, segons ha explicat Jordi Soler, president i jugador de l’equip badaloní. “El que farem és tornar els diners a les famílies que s’havien inscrit”, ha indicat Soler. En total les inscripcions afectaven 18 persones. El nombre no era important perquè la idea era consolidar un mecanisme que servís per acostar el futbol americà a la gent més jove i així crear una pedrera a l’altura del club badaloní.

 

L’aparició de brots de legionel·losi és una constant a les instal·lacions esportives de la ciutat. Fa dos anys els clubs de Badalona van denunciar que l’aparició del bacteri va fer tancar quatre camps de futbol a la ciutat. 

 

Es busca una instal·lació alternativa 

 

La celebració del Campus era un objectiu important per a la popularització del el futbol americà  a Badalona. Aquest casal d’estiu ja tenia 18 nois inscrits, i era el primer Campus que celebrava l’entitat de la ciutat. No obstant el greu problema que significa que no es pugui celebrar el casal, des del Lidertel Dracs no es perd l’esperança de celebrar l’activitat esportiva en un altra instal·lació de Badalona. En aquest sentit, els seus responsables reconeixen que hi ha contactes amb l’ajuntament de la ciutat per trobar un camp alternatiu.

 

Els Dracs són una de les joies esportives de Badalona. L’abril d'aquest any van disputar amb un equip francès l’eliminatòria de vuitens de final de la  Central European Football League de futbol americà (CEFL). El partit es va fer al camp municipal d’esports i es va perdre per 7 a 49. Des del punt de vista espanyol, el Badalona Dracs, l’equip degà del futbol americà a l’Estat espanyol, va guanyar el 15 de maig de 2021, la seva onzena lliga espanyola de futbol americà i cinquena consecutiva, coneguda com a Spanish Bowl. La final es va obtenir contra els Black Demons de las Rozas, a Madrid. El resultat clar: 31 a 21.

 


ACTUALITAT

30/07/22

imatge-d-arxiu-del-pont-del-petroli-foto-amb

L’Independent de Badalona aixeca el peu de l’accelerador durant l’agost

Aquesta publicació redueix la seva periodicitat aprofitant l’època estival mentre prepara la represa al setembre
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

29/07/22

instal-lacio-solar-que-ocupa-el-sostre-d-un-bloc-de-pisos

Badalona té només 167 instal·lacions solars en teulades, una xifra que gairebé tripliquen altres municipis catalans amb població semblant

La ciutat perd pistonada en la construcció d’equipaments solars si es compara amb municipis com Terrassa que compta amb 449 o de Sabadell que en té 404.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

29/07/22

grup-municipal-de-guanyem-badalona-en-una-foto-d-arxiu

Guanyem Badalona força un ple extraordinari el setembre per aprovar els ‘bons consum local’

La mesura, que ha d’injectar 200.000 euros al comerç, la restauració i els mercats municipals, no es va tirar endavant perquè es va presentar sense temps per analitzar-la
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

20/07/22

roda-de-premsa-del-grup-de-treball-de-la-mobba-foto-tomeu-ferrer

El Grup de Treball de la Mobba ofereix un acord a ajuntament i veïns per conciliar el futur parc verd i la factoria de creació cultural

El jutjat contenciós administratiu estima íntegrament el recurs presentat pels defensors de l’edifici i i el manté com a bé cultural d’interès local
Llegir l'article complet