ECONOMIA SOCIAL


Badalona Capaç celebrarà el seu 25è aniversari amb jornades de festa i reflexió a l’entorn del treball inclusiu


Els actes posaran en primer pla la tasca desenvolupada per millorar la qualitat de vida de les persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament (DID).


acte-de-presentacio-dels-actes-de-celebracio-del-25e-aniversari-de-badalona-capac-amb-la-presidenta-de-l-entitat-maite-arque-foto-badalona-capacimage1
 Acte de presentació dels actes de celebració del 25è aniversari de Badalona Capaç amb la presidenta de l’entitat Maite Arqué. Foto: Badalona Capaç


Redacció - 06/09/22         

twitter share   facebook share

Les grans ciutats es fan a partir de grans iniciatives. Fa 25 anys es va crear a Badalona la fundació Badalona capaç. L’entitat va presentar dilluns, 5 de setembre, els actes amb els quals pensa celebrar la fita assolida.

 

Per commemorar l’aniversari, Badalona Capaç ha preparat un seguit d’actes. 'Amb el propòsit de seguir treballant per la millora de la qualitat de vida de les persones, especialment les que tenen Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament (DID)'.

 

El tret de sortida dels actes del 25è aniversari tindrà lloc el 16 de setembre amb la Festa de la
Fundació. Serà un sopar a la fresca, amb música en directe i espectacles, que reunirà a totes les persones que tenen o han tingut vinculació amb la fundació i que han fet possible la seva trajectòria fins avui.

 

Però no tot serà fer festa al novembre es realitzarà una jornada de reflexió sota el títol: Els professionals en el centre. Les persones, l’objectiu, que es farà al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN). A la diada, es reflexionarà sobre el paper dels professionals, les necessitats de les persones i els suports per elles i les seves famílies.

 

A més, es realitzarà una jornada dedicada a empreses i institucions, els clients naturals de la fundació, tot apostant per la inclusió laboral dels seus membres. L’acte vol reconèixer les bones pràctiques i compartir les eines que han de facilitar un entorn laboral inclusiu.

 

Per finalitzar les celebracions, el 28 de novembre s’iniciarà una campanya de sensibilització que ha de desembocar el 3 de desembre, Dia Internacional de les persones amb DiD. En aquesta campanya es distribuiran arreu de Badalona il·lustracions informatives sobre les situacions diàries que viuen les persones amb discapacitat intel·lectual. Les vinyetes, tot i la seriositat del tema, intentaran arrencar somriures de complicitat a la ciutadania.

 


ACTUALITAT

29/05/23

xavier-garcia-albiol-regidor-del-pp-a-badalona-foto-pp

Albiol aconsegueix la majoria absoluta a Badalona en obtenir 18 dels 27 seients del ple

La victòria del líder conservador implica una forta clatellada per als partits que van formar el govern sortint i també per l’oposició d’esquerres.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

27/05/23

marius-diaz-davant-l-edifici-del-viver-foto-revista-treball

Mor als 89 anys Màrius Díaz primer alcalde democràtic de Badalona després del franquisme

Durant el seu mandat va impulsar la transformació urbanística i cultural de la ciutat, la creació de 25 centres escolars públics i de la ràdio i la televisió locals.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

26/05/23

imatge-extreta-del-video-de-guanyem

Guanyem fa un vídeo versionant una cançó de Rosalia adaptant el contingut a Badalona

En la peça es parla d’aspectes populars de la ciutat, es presenten els candidats i les propostes electorals de la força municipalista.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

26/05/23

foto-d-una-concentracio-de-sense-places-badalona-del-curs-passat-reclamant-ensenyament-public-per-a-tothom-imatge-l-independent

Sense places Badalona convoca concentració a les 17 hores a plaça de la Vila reclamant places a educació pública mantenint ràtios.

L’entitat reclama solucions estructurals com la construcció immediata de les escoles i instituts pendents de la ciutat, Badalona Port, Ventós i Mir, Montigalà i la Riera.
Llegir l'article complet