ACTUALITAT


Cursa d’orientació solidària de Badalona diumenge 13 de novembre a benefici de la Fundació Salut Alta


La iniciativa permet a persones i grups familiars col·laborar i alhora fer esport o caminar i descobrir la diversitat dels barris de la ciutat


la-fundacio-treballa-per-per-ajudar-joves-i-infants-en-la-seva-educacio-i-insercio-a-la-comunitat-foto-salutalta
 La fundació treballa per per ajudar joves i infants en la seva educació i inserció a la comunitat foto: SalutAlta


Redacció - 11/11/22         

twitter share   facebook share

Nova iniciativa de la Fundació Salut Alta: la cursa d’orientació solidària a la Salut Alta de Badalona. Es farà diumenge, 13 de novembre. Es tracta de fer esport aprofitant per conèixer la diversitat dels barris de la ciutat i col·laborar amb els projectes de la Fundació Salut Alta.

 

La cursa serveix per fer esport o caminant pels barris de la Salut, la Pau o Sant Joan de Llefià. Al mateix temps els participants es dedicaran a trobar les fites que prèviament l’organització ha escampat.

 

A la contesa es pot participar individualment o per equips, que poden ser familiars. Per això es poden fer les inscripcions fins divendres a migdia. Les inscripcions es poden fer a través d’Internet a https://fsa.crm.socialsj.cat/cursa-orientacio-solidaria.

 

Els organitzadors avisen també que: «Si saps que no podràs venir, però tens ganes de col·laborar en la #cursaFSA, t'animem a fer una aportació a través de la web o fent un Bizum amb el codi 33399».

 

La Fundació Salut Alta ofereix oportunitats educatives a infants, adolescents i famílies de Badalona que pateixen situacions d’exclusió social, perquè puguin créixer i desenvolupar-se amb plenitud. Això es realitza mitjançant d’acció educativa, l’acompanyament, el treball amb les famílies i el treball amb l’entorn.

 

Fa cosa d’un més, el Diari de l'Educació, es va apropar a l'Escola Feliu i Vegués per conèixer el projecte Centres Educatius i descobrir com és una tarda amb famílies i infants a l'aula.

Estem veient pares que repeteixen, i que ens agraeixen aquesta oportunitat de poder entrar a l’aula i sobretot de trobar aquest espai que poden compartir amb els seus fills i amb altres pares”, comentava en l’article la Mar Tusell, educadora del projecte.

 

La proposta forma part del programa TRENZAS en col·laboració amb la Fundació EDUCO. Aquest curs l'equip de la Fundació aposta per aprofundir en el treball amb les famílies i que puguin ser protagonistes en espais escolars.

 

 

L’entitat de la Salut Alta va viure moments difícils durant la pandèmia. Per això, el desembre de 2020 va realitzar una campanya de micromecenatge per donar resposta a les noves necessitats que la Covid va fer aflorar, especialment als barris de Badalona.


CINEMA

03/12/22

nuria-rodriguez-i-ferran-grao-autors-del-documental-en-una-entrevista-a-tve-foto-rtve

En trànsit

El documental, de Núria Rodríguez i Ferran Grao i produït per Badalona Comunicació, tracta de l’incendi de la nau del Gorg i és una mostra brillant de periodisme amb majúscules
Llegir l'article complet
EDUCACIÓ

02/12/22

alguns-dels-estudiants-i-graduats-gitanos-en-l-acte-de-sant-roc-foto-tomeu-ferrer

L’exemple de joves universitaris gitanos, clau per fer que la comunitat millori la seva situació social

Set estudiants mostren al barri de Sant Roc a Badalona el camí que gràcies a l’esforç i la persistència els ha dut a ser titulats superiors
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

30/11/22

un-moment-de-la-concentracio-popular-feta-per-reclamar-la-reobertura-de-can-casacuberta-foto-tomeu-ferrer

Can Casacuberta Oberta retreu la regidora de cultura que incompleixi els seu compromís d’informar sobre la biblioteca clausurada

L’entitat cívica reclama que s’aclareixi si l’equipament cultural estarà obert a la fi del trimestre actual o si restarà clausurat
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

29/11/22

imatge-d-arxiu-de-l-escola-gitanjali-de-badalona-foto-wikipedia

La contaminació per legionel·la a l’escola Gitanjali mostra el creixement de l'afectació en instal·lacions municipals

Episodis com el del centre educatiu es repeteixen els últims anys en centres esportius de Badalona tot i els esforços que es fan per eliminar el problema sanitari amb tractaments d’alt cost
Llegir l'article complet