CONVIURE-EDUCACIó


Familiars i alumnes de l’escola Ventós Mir duen fins al ple municipal la demanda de l’escola nova pendent des de fa 15 anys


Esportistes de la fundació de futbol Badalona es concentren a la plaça de la Vila reclamant millores pel camp esportiu de Montigalà


image1
 Concentració a la plaça de la Vila foto: Senseplacesbdn


Redacció - 28/03/23         

twitter share   facebook share

Les mares i pares i alumnes de l’Escola Ventós Mir, de Badalona s’han manifestat des de la plaça Ernest Lluch fins a la Casa de la Vila per reivindicar un compromís ferm del govern local amb la construcció de l’escola nova, després de 15 anys de gestions sense cap resultat pràctic. Igualment, reclamen espais dignes on els i les alumnes puguin fer esport i lleure. Sobre això no han rebut resposta de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament.

 

En relació amb l’ús de les instal·lacions esportives, l’Associació de Familiars d’Alumnes (AFA) de l’escola Ventós Mir recorda que les escoles públiques de la zona tenen preferència en aquesta utilització des que el 199 es van crear els camps esportius del gas. Sobre això l’equip de govern es nega fins i tot a reunir-se amb els pares i mares del centre públic mentre que dues escoles concertades utilitzen els camps de la plaça del gas.

 

La manifestació de familiars i alumnes de l’Escola Ventós Mir anava acompanyada de timbals i percussió a càrrec de mares i pares. A la plaça de la Vila hi havia un grup de batucada que va rebre animadament els petits i grans que es manifestaven pacíficament. També hi havia mares, pares i joves esportistes de la fundació futbol Badalona en demanda també d’instal·lacions dignes. En especial la queixa afecta la situació del camp d’Esports de Montigalà. La concentració d’aquest col·lectiu es produïa després d’una reunió mantinguda amb la persona responsable d’Esports de la ciutat.

 

També hi havia a la plaça de la Vila altres col·lectius que, cada últim dimarts de mes, coincidint amb el plenari municipal fan arribar les seves queixes. Així, s’ha pogut veure també un grup de guàrdies urbans que mantenen des de fa mesos una protesta per motius laborals.


ACTUALITAT

29/05/23

xavier-garcia-albiol-regidor-del-pp-a-badalona-foto-pp

Albiol aconsegueix la majoria absoluta a Badalona en obtenir 18 dels 27 seients del ple

La victòria del líder conservador implica una forta clatellada per als partits que van formar el govern sortint i també per l’oposició d’esquerres.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

27/05/23

marius-diaz-davant-l-edifici-del-viver-foto-revista-treball

Mor als 89 anys Màrius Díaz primer alcalde democràtic de Badalona després del franquisme

Durant el seu mandat va impulsar la transformació urbanística i cultural de la ciutat, la creació de 25 centres escolars públics i de la ràdio i la televisió locals.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

26/05/23

imatge-extreta-del-video-de-guanyem

Guanyem fa un vídeo versionant una cançó de Rosalia adaptant el contingut a Badalona

En la peça es parla d’aspectes populars de la ciutat, es presenten els candidats i les propostes electorals de la força municipalista.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

26/05/23

foto-d-una-concentracio-de-sense-places-badalona-del-curs-passat-reclamant-ensenyament-public-per-a-tothom-imatge-l-independent

Sense places Badalona convoca concentració a les 17 hores a plaça de la Vila reclamant places a educació pública mantenint ràtios.

L’entitat reclama solucions estructurals com la construcció immediata de les escoles i instituts pendents de la ciutat, Badalona Port, Ventós i Mir, Montigalà i la Riera.
Llegir l'article complet