CAMPANYA ELECTORAL


Guanyem fa un vídeo versionant una cançó de Rosalia adaptant el contingut a Badalona


En la peça es parla d’aspectes populars de la ciutat, es presenten els candidats i les propostes electorals de la força municipalista.


imatge-extreta-del-video-de-guanyem
 Imatge extreta del vídeo de Guanyem


Redacció - 26/05/23         

twitter share   facebook share

La candidatura municipalista Guanyem Badalona ha fet una versió d’una cançó de la popular Rosalia que divulga en el darrer vídeo de campanya. La peça musical ha estat l’escollida per la llista d’esquerres badalonina que aspira a recuperar l’alcaldia per a Dolors Sabater és 'abcdef” del disc Motomami de Rosalia.

 

“Som la Badalona combativa i lluitadora” és el lema que fa servir Guanyem Badalona en el seu nou vídeo de campanya. Així parla d’Anastasi, els micacos, les Festes de Maig, la Penya o el Passeig Marítim pacificat prenen el protagonisme en el vídeo l’ABCDEF de Badalona.

 

Clicant aquí podeu baixar el vídeo

 

Guanyem ha fet una campanya electoral amb un to festiu i reivindicatiu. Ha fet ofertes en la línia seguida durant els últims quatre anys a l’oposició i també durant el mandat en el qual va formar un govern d’esquerra plural i de concentració.

 

La plataforma ciutadana proposta la creació d’una regidoria de Seguretat i Dignitat Humana. També ha plantejat la creació de la Casa de la Dona com a llar de les reivindicacions feministes i de col·lectius LGBTI+.

 

Per a la gent jove l’oferta és la creació del Casal Jove de Badalona. Les polítiques d’Educació que voldria tirar endavant Guanyem, les ha sintetitzat en el lema Badalona ciutat educadora. Per al món de les arts, l’agrupació badalonina pretén crear la Fàbrica de la creació.

 

L’oferta de serveis a la ciutadania i la sostenibilitat la planteja Guanyem amb la frase: La Badalona dels 15 minuts amb la qual es vol fer una ciutat més sostenible, accessible i amable per a les veïnes i els veïns. Aquesta transformació la volen fer a través de la creació d’una xarxa de serveis i equipaments a l’abast de tothom en un radi de 15 minuts a peu o en bicicleta.

 

En l’apartat de mobilitat Guanyem dona suport a recosir l’espai que ocupa la C-31, el foment de l’ús de la bicicleta i una política de pacificació del trànsit en tots els barris de la ciutat. I en l’apartat de medi ambient palesa l’aposta pel verd reduint l’asfalt dominant, però també advoca per reduir els abocaments al mar i, millorar la neteja dels carrers i places de Badalona amb un nou contracte de neteja i recollida d’escombraries que substitueixi l’actual, caducat des de fa temps.

 

La reforma de l’administració municipal és un altre dels aspectes clau defensats per la candidatura. Del conjunt de mesures proposades es poden destacar: Que pagui més qui més té. Amb la creació d’una tarifació en funció de la renda a tots els serveis i impostos de la ciutat. A més proposen la descentralització de l’ajuntament, creant oficines de districte amb tots els serveis municipals dins la ciutat dels 15 minuts.

 

I pel que fa a la sanitat, la proposta és impulsar un servei de transport i acompanyament municipal per garantir l’accessibilitat de la gent gran als serveis mèdics. També s’opta per la cultura com una font de sanació i benestar emocional per a les persones, per aquest motiu pretenen posar dempeus el programa curar amb cultura. 


ACTUALITAT

29/05/23

xavier-garcia-albiol-regidor-del-pp-a-badalona-foto-pp

Albiol aconsegueix la majoria absoluta a Badalona en obtenir 18 dels 27 seients del ple

La victòria del líder conservador implica una forta clatellada per als partits que van formar el govern sortint i també per l’oposició d’esquerres.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

27/05/23

marius-diaz-davant-l-edifici-del-viver-foto-revista-treball

Mor als 89 anys Màrius Díaz primer alcalde democràtic de Badalona després del franquisme

Durant el seu mandat va impulsar la transformació urbanística i cultural de la ciutat, la creació de 25 centres escolars públics i de la ràdio i la televisió locals.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

26/05/23

foto-d-una-concentracio-de-sense-places-badalona-del-curs-passat-reclamant-ensenyament-public-per-a-tothom-imatge-l-independent

Sense places Badalona convoca concentració a les 17 hores a plaça de la Vila reclamant places a educació pública mantenint ràtios.

L’entitat reclama solucions estructurals com la construcció immediata de les escoles i instituts pendents de la ciutat, Badalona Port, Ventós i Mir, Montigalà i la Riera.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

23/05/23

l-any-passat-sense-places-bdn-fa-posar-dempeus-una-campanya-amb-gran-impacte-publicitari

@Senseplacesbdn assegura que almenys 60 famílies de Badalona no tenen adjudicada plaça pública d’I3 en primera opció

El col·lectiu de mares i pares d’alumnes recorda, en plena campanya electoral, que la construcció de noves escoles planificada des de fa anys com les Ventós i Mir i Badalona Port continua sense executar-se
Llegir l'article complet