ESPORTS


Badalona en el punt de mira del magnat del futbol femení mundial


Una operació de compra del Llevant les Planes implicaria dur aquest club a la ciutat en detriment de l’històric i estimat Seagull


el-seagull-sempre-ha-estat-un-club-amb-un-gran-arrelament-a-la-ciutat-de-badalona-foto-futfem
 El Seagull sempre ha estat un club amb un gran arrelament a la ciutat de Badalona foto: futfem


Pablo Diaz-Flores - 28/06/24         

twitter share   facebook share

Després dels episodis passats pels equips masculins del CF Badalona Futur i del CF Badalona SAD, que en el seu moment el diari Mundo Deportivo va titllar de guerra, i que encara arrossega serrells en diferents àmbits, ara apareixen unes noves informacions preocupants pel futbol femení de la ciutat.

 

Segons avança el periodista Marc Gironès al diari Ara, un grup inversor, capitanejat per la primer magnat del futbol femení mundial, Michael Kang, nascuda a Corea del Sud l’any 1959, fundadora i directora executiva de Cognosante, una empresa dedicada a la tecnologia mèdica que a més de ser propietària de l’Olímpic de Lió, accionista del London City Lioness i el Washington Spirit, destí de Jonatan Giráldez ara té com a objectiu Badalona.

 

La idea és comprar el Llevant les Planes, un equip que va salvar la primera categoria a l’últim partit de lliga, però que arrossega des de fa anys dificultats econòmiques. Injectar-li diners i portar-lo a la nostra ciutat.

 

És clar que aquí ja tenim un equip arrelat i molt entranyable que és el Club Esportiu Seagull de Badalona, una entitat que promociona l’esport femení des de la base i que ha competit a molt bon nivell malgrat no tenir les mateixes ajudes que els altres.

 

Si aquest acord entre el CF Badalona i l’empresària Michael Kang es materialitza, segons ha pogut saber aquest diari, amb el suport de l’ajuntament, es podrien repetir els capítols anteriors, ja viscuts, ara en l’àmbit femení.

 

I és que quan predominen els aspectes econòmics per davant de les entitats i del territori perdem els valors de l’esport, confonem als aficionats i venen la identitat.

 


ACTUALITAT

02/07/24

imatge-del-minut-de-silenci-del-ple-de-badalona-foto-independent-bdn

Tensió al ple de Badalona davant la mort per la manca de suport municipal d’un sense sostre que vivia al carrer.

L’equip del PP d’Albiol va tancar unilateralment fa gairebé tres mesos el centre d’emergències Can Bofí Vell on s’atenien unes 45 persones.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

28/06/24

un-moment-de-la-preparacio-de-la-xerrada-a-can-pepus-foto-tomeu-ferrer

Presenten a Badalona: Constel·lació, una cooperativa basada en el dret d’ús de persones amb necessitats especials

L’entitat agrupa persones de més de seixanta-cinc anys i amb necessitats específiques i construirà un bloc nou al barri del Progrés a la ciutat.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

26/06/24

aurora-picornell-en-una-foto-d-activistes-de-mallorca-foto-arxiu

Guanyem presenta una moció a l’ajuntament perquè es reconegui amb un carrer la figura de la mallorquina Aurora Picornell

Dolors Sabater, regidora del grup, reclama que el consistori doni el nom de l’activista a un carrer de la ciutat i recorda que un diputat de Vox va estripar una fotografia de l’afusellada durant un debat parlamentari sobre memòria històrica.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

12/06/24

activitat-de-badalona-acull-a-la-placa-de-la-vila-foto-badalona-acull

Badalona: dos mesos d'inactivitat de Can Bofí Vell mantenen 45 persones a la intempèrie

L’entitat Badalona Acull inicia una campanya de signatures a diversos llocs cèntrics de la ciutat per reclamar a l’ajuntament la recuperació del servei que donava acollida a afectats per problemes socials i sensellarisme.
Llegir l'article complet