NADAL


El Nadal arriba a la ciutat


Fem un recull d'algunes de les principals activitats culturals i lúdiques que hi hauran durant les pròximes setmanes


nadal-badalona
 Plaça de la Vila (Foto: O. Marín)


Redacció - 09/12/19         

twitter share   facebook share

 Fira de Nadal. Fins al 23 de desembre podreu visitar la fira nadalenca que s’ha instal·lat a la plaça de la Plana. Podreu comprar avets, pessebres, tions i ornamentació nadalenca!

 

Pessebre tradicional i 21a mostra de Pessebres de Badalona. Del 13 de desembre al 6 de gener, la sala d’exposicions El Refugi acollirà la mítica mostra de pessebres. El pessebre tradicional, que es podrà veure a la plaça de la Vila, ha estat realitzat per l’artista Carmen Ayza.

 

Tallers de fanalets. Durant tot el Nadal s’organitzaran tallers de construcció de fanalets a diferents punts de la ciutat. D’aquesta manera, els infants podran il·luminar l’arribada dels Reis d’Orient a la Cavalcada.

 

Espectacles infantils. A diferents barris de la ciutat s’organitzaran espectacles per als més petits de casa. El 12 de desembre a Sant Roc hi haurà l’espectacle de circ i malabars “Violí de Foc”. A Bufalà es portarà a terme l’espectacle de circ “Zapatos en el Aire”, el pròxim 15 de desembre. El barri de Lloreda acollirà l’espectacle de teatre de carrer “Transhumància”, el 19 de desembre. La Salut comptarà amb un cercavila de teatre de carrer “Heliko”, el 22 de desembre a les 11:30h.  

 

Sopa de Pedres. El Círcol organitza novament aquesta festa que durarà tot el dia, amb actuacions musicals de Joan Giralt, la Coral del Círcol i la Coral de la Fundació Ateneu Sant Roc i altres activitats. El 21 de desembre a la plaça de la Vila.

 

Parc esportiu de Nadal. Del 23 al 30 de desembre, el Complex Esportiu Municipal Montigalà acollirà activitats esportives, recreatives i de lleures dinamitzades per professionals. També hi haurà jocs, tallers i manualitats.

 

La Fàbrica de Joguines. El Centre Cultural l’Escorxador – Nau 3 es transforma en la fàbrica i magatzem de joguines dels Reis d’Orient. Oberta al públic el 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener de 17 a 20h.

 

Visita del patge reial, recollida de cartes i cavalcada. El dia 5 de gener serà un dia molt especial per als nens i nenes de la ciutat. Durant el matí, el patge reial recollirà les cartes als mercats municipals de La Salut, Sant Roc, Llefià, Pomar i Maignon. A les 16:30h, els Reis d’Orient arribaran a la ciutat a bord del quetx Ciutat de Badalona. A les 18h s’iniciarà la cavalcada.


ACTUALITAT

10/07/20

xarxa-solidaria-de-badalona

La xarxa solidària de Badalona: molt més que 40.000 àpats repartits durant pandèmia

L’epidèmia de la covid-19 ha fet aflorar les grans necessitats que tenen les persones a la ciutat i també ha fet palesa la solidaritat que, sense esperar a l’acció oficial, ha fet bó el lema: «només el poble salva el poble»
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

08/07/20

image1

L’efecte letal de la covid 19 a les residències de gent gran de Badalona i comarca

La pandèmia ha causat morts a residències de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià. Residències que tenen grandària diferent i són privades o públiques. L’independent fa un primer recompte amb dades de la Generalitat
Llegir l'article complet
CULTURES

08/07/20

cartell-de-les-festes-confinades-de-maig

La comissió de festes titlla de «decisió política» la suspensió pel govern Albiol dels concerts de Festa Major

Critiquen que la justificació per no celebrar els actes musicals fos que a la ciutat no hi ha espais on puguin assistir els seus 224.000 veïns i veïnes
Llegir l'article complet
CONVIURE

07/07/20

platja-badalona-abocament-residus-pluja-canvi-climatic

'Bandera Negra' per a Badalona

Per primera vegada Badalona apareix a l'informe 'Banderes Negres' d'Ecologistes en Acció per la contaminació del mar causada pels abocaments d'aigües residuals
Llegir l'article complet