NADAL


El Nadal arriba a la ciutat


Fem un recull d'algunes de les principals activitats culturals i lúdiques que hi hauran durant les pròximes setmanes


nadal-badalona
 Plaça de la Vila (Foto: O. Marín)


Redacció - 09/12/19         

twitter share   facebook share

 Fira de Nadal. Fins al 23 de desembre podreu visitar la fira nadalenca que s’ha instal·lat a la plaça de la Plana. Podreu comprar avets, pessebres, tions i ornamentació nadalenca!

 

Pessebre tradicional i 21a mostra de Pessebres de Badalona. Del 13 de desembre al 6 de gener, la sala d’exposicions El Refugi acollirà la mítica mostra de pessebres. El pessebre tradicional, que es podrà veure a la plaça de la Vila, ha estat realitzat per l’artista Carmen Ayza.

 

Tallers de fanalets. Durant tot el Nadal s’organitzaran tallers de construcció de fanalets a diferents punts de la ciutat. D’aquesta manera, els infants podran il·luminar l’arribada dels Reis d’Orient a la Cavalcada.

 

Espectacles infantils. A diferents barris de la ciutat s’organitzaran espectacles per als més petits de casa. El 12 de desembre a Sant Roc hi haurà l’espectacle de circ i malabars “Violí de Foc”. A Bufalà es portarà a terme l’espectacle de circ “Zapatos en el Aire”, el pròxim 15 de desembre. El barri de Lloreda acollirà l’espectacle de teatre de carrer “Transhumància”, el 19 de desembre. La Salut comptarà amb un cercavila de teatre de carrer “Heliko”, el 22 de desembre a les 11:30h.  

 

Sopa de Pedres. El Círcol organitza novament aquesta festa que durarà tot el dia, amb actuacions musicals de Joan Giralt, la Coral del Círcol i la Coral de la Fundació Ateneu Sant Roc i altres activitats. El 21 de desembre a la plaça de la Vila.

 

Parc esportiu de Nadal. Del 23 al 30 de desembre, el Complex Esportiu Municipal Montigalà acollirà activitats esportives, recreatives i de lleures dinamitzades per professionals. També hi haurà jocs, tallers i manualitats.

 

La Fàbrica de Joguines. El Centre Cultural l’Escorxador – Nau 3 es transforma en la fàbrica i magatzem de joguines dels Reis d’Orient. Oberta al públic el 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener de 17 a 20h.

 

Visita del patge reial, recollida de cartes i cavalcada. El dia 5 de gener serà un dia molt especial per als nens i nenes de la ciutat. Durant el matí, el patge reial recollirà les cartes als mercats municipals de La Salut, Sant Roc, Llefià, Pomar i Maignon. A les 16:30h, els Reis d’Orient arribaran a la ciutat a bord del quetx Ciutat de Badalona. A les 18h s’iniciarà la cavalcada.


ACTUALITAT

21/01/20

arbre-badalona-temporal-gloria

Cau un arbre a sobre de la façana de l'Institut Isaac Albéniz

Un segon arbre ha caigut a l'Escola Joan Coret
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

20/01/20

image1

Badalona es mobilitza perquè es reprengui la recerca de l’Enoc, el nen desaparegut a Hondures fa més d’un mes

El dimarts 21 de gener a les 17.10h hi haurà una nova concentració davant de l’Institut Escola Rafael Alberti
Llegir l'article complet
ECONOMIA LOCAL

17/01/20

la-page-badalona

“Sempre busquem alternatives perquè creiem que és possible trobar opcions més sostenibles”

Entrevistem a La Page, un estudi de disseny gràfic badaloní amb 30 anys d'experiència
Llegir l'article complet
CONVIURE

15/01/20

salut-alta-centre-nocturn-sense-sostre

Badalona obre un espai nocturn per a les persones sense llar

L'Operació Hivern està impulsada per les entitats de la Taula Sense Llar i els serveis socials municipals
Llegir l'article complet