AGENDA CULTURAL


Agenda d'activitats culturals del 23/01 fins al 27/01


Concerts, exposicions i més


teatre-zorrilla-badalona
 Obra de teatre 'La neta del senyor Linh'. (Foto: Teatre Zorrilla)


Redacció - 23/01/20         

twitter share   facebook share

Des de L'Independent de Badalona, fem un recull de les principals activitats culturals que es portaran a terme aquesta setmana a Badalona.

 

Dijous 23 de gener

- Presentació del llibre ‘Els amos del passeig de Gràcia’. Presentarà l’acte l’autor del llibre Rafa Burgos, acompanyat de Dolors Sabater. A les 19:00h a Saltamartí llibres.

 

- Concert del guitarrista Pau Figures, amb motiu del cicle ‘Ja és dijous’. A les 20:00h a l’auditori del Conservatori.

 

Divendres 24 de gener

- Presentació del llibre ‘Farem castells de sorra’ amb la seva autora Blanc Soler, acompanyada de Jordi Font-Agustí. A les 19:30h a la seu d’Òmnium Cultural de Badalona.

 

Dissabte 25 de gener

- Festival pel XX aniversari de A.C. Zurbarán. A les 18:30h al Teatre Blas Infante.

 

- Obra de teatre ‘La neta del senyor Linh’ protagonitzada per l’actor Lluís Homar. A les 20:30h al Teatre Zorrilla.

 

Diumenge 26 de gener

- L’Orfeó Badaloní organitza el cicle ‘Concerts Vermut del 2020’ amb l’agrupació Arsduo, un duet format per l’Albert Rodríguez i el Juan Diego. A les 12:00h a l’Espai Tolrà.  

 

- Monòleg musical ‘Terra humida’, escrit i interpretat per Albert López amb música de Pedro Pardo i direcció d’Estanis Aboal. A les 18:00h a la sala de la Societat Coral La Badalonense.

 

Dilluns 27 de gener

- Jam Session de diversos estils a l’Escola de Música Moderna de Badalona. A les 20:30h a la sala d’actes. Entrada lliure.


CULTURES

30/06/20

montserrat-butxaca-puigreig-poesia

“Dins d'aquest univers literari en el qual cerco la meva veu pròpia amb tants pares literaris, em vaig preguntar: on són les mares literàries?”

Entrevistem a la poeta Montserrat Butxaca, guanyadora del 20è Premi Betúlia de Poesia - Memorial Carme Guasch pel seu poemari 'Amfíbia'
Llegir l'article complet
CULTURES

25/06/20

musica-badalona

Nova precarietat? No, gràcies!

El sector musical en temps de la Covid-19
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

23/06/20

nova-uci-neonatal-can-ruti

L'Hospital de Can Ruti inaugura els nous espais de l'UCI neonatal

La 6a planta de la Torre Maternoinfantil s'ha habilitat per donar cabuda a 10 llits de crític i 15 de semicrític que donaran cobertura a tota l'àrea del Barcelonès Nord i del Maresme
Llegir l'article complet
CONVIURE

16/06/20

accio-reivindicativa-d-els-verds-de-badalona-per-al-tancament-de-la-incineradora-tersa-de-sant-adria-de-besos-i-en-defensa-de-l-estrategia-catalana-del-residu-zero

Col·lapse dels residus municipals: emergència climàtica i estafa ecosocial

L'Àrea Metropolitana de Barcelona va generar l'any 2018 un total d'1,5 milions de tones de residus. El fracàs de la recollida selectiva a Catalunya es concentra a l’àmbit metropolità i especialment al Barcelonès, comarca on s’obtenen els pitjors resultats. Badalona només recull el 27%.
Llegir l'article complet