AGENDA


Activitats que pots fer aquesta setmana a Badalona


Agenda del 5 al 9 de febrer


nawa-ensemble-badalona
 Nawa Ensemble


Redacció - 04/02/20         

twitter share   facebook share

Dimecres 5 de febrer

- Presentació del llibre “El Crit” amb la seva autora Blanca Busquets. A les 19h a la llibreria Saltamartí llibres.

 

- Xerrada “Què pot fer l’administració per minimitzar l’impacte sobre el medi” impartida per Mercè Rius, doctora en Ciències Biològiques i directora general de Qualitat Ambiental. Aquesta trobada forma part del cicle de conferències ‘Anar a Mar’ organitzat pel Port de Badalona i l’Escola del Mar. A les 19h al Centre d’Activitats Nàutiques del Port de Badalona.

 

Dijous 6 de febrer

- Xerrada sobre seguretat a la muntanya. En Francesc Martínez parlarà sobre els serveis que fan els bombers en el medi ambiental i proposarà mesures per minimitzar els accidents. A les 20:30h al Centre Excursionista de Badalona.

 

- Concert de Nawa Ensemble amb motiu del cicle “Ja és dijous”. Aquest grup de música va ser fundat l’any 2007 a Síria per Moslem Rahal. Després de la guerra a Síria, el seu fundador es va veure forçat a parar de fer concerts i, finalment, els seus membres es van separar. Rahal torna a engegar la banda a Barcelona durant l’any 2019, després de la col·laboració amb nous membres del grup Orpheus XXI de Jordi Savall. El grup presenta un repertori amb música del pròxim orient i composicions pròpies. A les 20h al Conservatori de Badalona.

 

Divendres 7 de febrer

- Projecció de la pel·lícula “El buen maestro” al Teatre del Círcol. A les 19h i a les 22h.

 

Dissabte 8 de febrer

- El saxofonista badaloní Martí Serra presenta el seu doble àlbum al Teatre Círcol. El primer és un disc en directe de composicions pròpies amb el seu quartet format per l’Òscar Latorre, en Pau Sala i en Josep Cordobés. El segon un homenatge a Nina Simone amb cançons arranjades pel Martí Serra, amb el seu quartet i la veu i trombó de la Rita Payés. A les 20h al Teatre del Círcol.

 

- Espectacle “Màgia i Humor” presentat per Marcel Tomàs i amb la presència dels mags Mag Marín i Woody Aragón. A les 20:30h al Teatre Principal.

 

Diumenge 9 de febrer

- Cinefòrum de la pel·lícula “El empleo del tiempo”. Després de la projecció, es farà un col·loqui amb el grup Cinexions. A les 18h al Teatre del Círcol.

 

Fins al 16/02

- Exposició que repassa la vida d’Enric Giralt, periodista badaloní de la transició. La mostra es nodreix del fons de fotografies fetes pel periodista i repassa la seva trajectòria professional. La podeu visitar al Museu de Badalona.

 

Fins al 12 d’abril

- Exposició “Recién Pintado”. És una mostra col·lectiva que presenta l'obra de 10 artistes que tenen dos vincles en comú: la intervenció al carrer i la ciutat de Badalona. Cada setmana dos artistes, experts en grafiti, intervindran en els seus espais respectius de la sala. Es compartirà amb el públic el procés artístic que normalment es du a terme en el carrer. De dimarts a divendres de 16:30 a 20 h; dissabtes d'11 a 14 h i de 16:30 a 20 h; i diumenges d'11 a 14 h. Al Centre Cultural El Carme.

 

Si voleu publicar els vostres actes en aquesta agenda, envieu un correu electrònic a redaccio@independentbdn.cat

 

CONVIURE

24/05/20

centre-diurn-folre

404 persones sense llar dormen en centres d'acollida, habitacions de relloguer o espais considerats d'infrahabitatge a Badalona

La Taula Sense Llar de Badalona no ha pogut fer aquest any el recompte de persones sense llar als carrers a causa del Covid-19, però n'ha comptabilitat el nombre de persones que dormen actualment a diferents espais de la ciutat
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

19/05/20

escoles-publiques-badalona

Últims dies per fer la preinscripció escolar a Badalona

Fampas ha publicat una guia per facilitar els tràmits a les famílies
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

12/05/20

xavier-garcia-albiol-partit-popular

Xavier García Albiol torna a ocupar l’alcaldia de Badalona

No s'ha consolidat cap acord entre les forces d'esquerra
Llegir l'article complet
CULTURES

10/05/20

badalona-balla

El Muba publica una cançó amb motiu de les Festes de Maig 2020

Grava't ballant la cançó i guanya dos mesos de classes al Muba!
Llegir l'article complet