AGENDA


Activitats que pots fer aquest cap de setmana a Badalona


29 i 1 de març


image1
 Cartell de la concentració


Redacció - 28/02/20         

twitter share   facebook share

Dissabte 29 de febrer

- Concentració ‘Badalona contra el racisme’. A les 18h a la plaça de l’Alcalde Joan Manent, al barri de Sistrells. Organitza Badalona Antifeixista i Stop Mare Mortum.

 

- Obra de teatre ‘Esperant Godot’. A les 20:30h al Teatre Zorrilla. Hi haurà un col·loqui amb la companyia quan acabi la funció.

 

- Tercera edició de ‘La Nit de Swing’. Trobada amb els membres del taller de swing del Círcol i els membres de Three Cool Cats. A les 19h al Teatre del Círcol.

 

Diumenge 1 de març

- Manifestació contra els fons voltors i a favor de la regularització dels lloguers. A les 11h a la plaça de la Vila. Organitza el Sindicat de Llogaters de Badalona.

 

-  Teatre familiar: ‘La República dels contes’. Taller on els infants descobriran com fer un conte. A les 12h al Teatre del Círcol.

 

- Gala Solidària de Màgia. La recaptació d’aquesta gala es destinarà al projecte Solidarimàgia, una iniciativa que porta la màgia a les regions més desafavorides del món. En l’edició d’enguany la regió escollida serà el Senegal. A les 18h al Teatre Blas Infante.

 

- Ismael Dueñas presenta ‘Cantautisma’, un recull de 16 cançons pròpies, a guitarra i veu que ha anat cuinant en els últims anys paral·lelament a la seva trajectòria com a pianista. Al Teatre del Círcol a les 19h.

 

Fins al 15 de març

- Exposició ‘El Diamant de Badalona’. El Museu de Badalona presenta una exposició que posa de relleu la imatge de l’Anís del Mono, el primer que es va envasar en una ampolla diamantada, que moltes altres marques imitarien ben aviat. També s’hi podrà veure la relació amb el moviment modernista, i conèixer altres begudes que s’elaboraven a la fàbrica de Badalona.

 

Fins al 12 d’abril

- Exposició ‘Recién Pintado’. És una mostra col·lectiva que presenta l'obra de 10 artistes que tenen dos vincles en comú, la intervenció al carrer i la ciutat de Badalona. Cada setmana dos artistes, experts en grafiti, intervindran en els seus espais respectius de la sala. Es compartirà amb el públic el procés artístic que normalment es du a terme en el carrer. De dimarts a divendres de 16:30 a 20 h; dissabtes d'11 a 14 h i de 16:30 a 20 h; i diumenges d'11 a 14 h. Al Centre Cultural El Carme.

 

Si voleu publicar els vostres actes a l'agenda, envieu un correu electrònic a redaccio@independentbdn.cat


ACTUALITAT

03/04/20

caixa-resistencia

La Xarxa Solidària de Badalona obre una caixa de resistència per recaptar aportacions

Sota el lema #JoAportoBdn, es pretén aconseguir fons per a les persones que es troben en situacions d’extrema vulnerabilitat
Llegir l'article complet
PATRIMONI I HISTÒRIA

01/04/20

rafael-gomez-la-nueve

Mor Rafael Gómez, l’últim supervivent de la companyia ‘La Nueve’ que va alliberar la ciutat de París dels nazis

Va viure durant dos anys a Badalona, abans de ser reclutat a la 'Lleva del Biberó'
Llegir l'article complet
HABITATGE

30/03/20

vaga-lloguer-badalona

Vaga de lloguers a partir de l’1 d’abril

El Sindicat de Llogaters de Badalona s’ha sumat a la convocatòria
Llegir l'article complet
CONVIURE

27/03/20

sant-roc-badalona

Diferents organitzacions de l’àmbit social de Badalona reclamen mesures concretes per fer front a la crisi del Covid-19

La Plataforma Afectats per la Crisi, la Plataforma Afectats per la Hipoteca, la Plataforma Sant Roc Som Badalona, el Sindicat de Llogaters de Badalona i l’Aliança contra la Pobresa Energètica demanen recursos per a Serveis Socials i per fer front a les demandes d’ajut per a l’alimentació
Llegir l'article complet