AGENDA


Activitats que pots fer aquest cap de setmana a Badalona


29 i 1 de març


image1
 Cartell de la concentració


Redacció - 28/02/20         

twitter share   facebook share

Dissabte 29 de febrer

- Concentració ‘Badalona contra el racisme’. A les 18h a la plaça de l’Alcalde Joan Manent, al barri de Sistrells. Organitza Badalona Antifeixista i Stop Mare Mortum.

 

- Obra de teatre ‘Esperant Godot’. A les 20:30h al Teatre Zorrilla. Hi haurà un col·loqui amb la companyia quan acabi la funció.

 

- Tercera edició de ‘La Nit de Swing’. Trobada amb els membres del taller de swing del Círcol i els membres de Three Cool Cats. A les 19h al Teatre del Círcol.

 

Diumenge 1 de març

- Manifestació contra els fons voltors i a favor de la regularització dels lloguers. A les 11h a la plaça de la Vila. Organitza el Sindicat de Llogaters de Badalona.

 

-  Teatre familiar: ‘La República dels contes’. Taller on els infants descobriran com fer un conte. A les 12h al Teatre del Círcol.

 

- Gala Solidària de Màgia. La recaptació d’aquesta gala es destinarà al projecte Solidarimàgia, una iniciativa que porta la màgia a les regions més desafavorides del món. En l’edició d’enguany la regió escollida serà el Senegal. A les 18h al Teatre Blas Infante.

 

- Ismael Dueñas presenta ‘Cantautisma’, un recull de 16 cançons pròpies, a guitarra i veu que ha anat cuinant en els últims anys paral·lelament a la seva trajectòria com a pianista. Al Teatre del Círcol a les 19h.

 

Fins al 15 de març

- Exposició ‘El Diamant de Badalona’. El Museu de Badalona presenta una exposició que posa de relleu la imatge de l’Anís del Mono, el primer que es va envasar en una ampolla diamantada, que moltes altres marques imitarien ben aviat. També s’hi podrà veure la relació amb el moviment modernista, i conèixer altres begudes que s’elaboraven a la fàbrica de Badalona.

 

Fins al 12 d’abril

- Exposició ‘Recién Pintado’. És una mostra col·lectiva que presenta l'obra de 10 artistes que tenen dos vincles en comú, la intervenció al carrer i la ciutat de Badalona. Cada setmana dos artistes, experts en grafiti, intervindran en els seus espais respectius de la sala. Es compartirà amb el públic el procés artístic que normalment es du a terme en el carrer. De dimarts a divendres de 16:30 a 20 h; dissabtes d'11 a 14 h i de 16:30 a 20 h; i diumenges d'11 a 14 h. Al Centre Cultural El Carme.

 

Si voleu publicar els vostres actes a l'agenda, envieu un correu electrònic a redaccio@independentbdn.cat


ACTUALITAT

25/09/20

imatge-de-la-casa-de-la-vila-de-badalona-foto-arxiu

Front comú de tots els partits de Badalona per exigir al PP pactar el pla de recuperació per la crisi

Les forces polítiques que representen sumades 16 dels 27 regidors de la ciutat recorden que l’AMB ha comunicat que hi ha un fons de 2,3 milions disponibles per a la reconstrucció econòmica.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

23/09/20

piquet-solidari-davant-el-domicili-de-bufala-que-es-pretenia-desnonar-foto-tomeu-ferrer

Radiografia d’un desnonament a Bufalà després del confinament

L’emergència habitacional torna als barris de Badalona un cop passada la breu treva de la primera onada de la pandèmia i les mesures adoptades pel govern central per no agreujar la crisi de la vivenda
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

23/09/20

presentacio-del-manifest-de-l-economia-social-per-la-reconstruccio-economica-cultural-i-social-de-badalona-foto-xesbdn

Un total de 40 entitats de l’economia social, cultural i del comerç de Badalona reclamen un pla de xoc per lluitar contra la crisi produïda per la covid

La iniciativa de l’economia social intentarà ajuntar-se amb moviments semblants impulsats per sindicats i associacions de veïns i diverses entitat que defensen el dret a l’habitatge digne
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

22/09/20

d-esquerra-a-dreta-ovidi-huertas-ccoo-julio-molina-favb-i-reyes-solaz-ugt

CCOO, UGT i FAVB urgeixen l’ajuntament de Badalona a crear una mesa de reconstrucció amb els interlocutors socials

Els tres organismes s’ofereixen a treballar amb la patronal i el consistori aportant el seu treball i iniciatives en una perspectiva no partidista
Llegir l'article complet