DOCUMENTAL


Presentació del documental ‘Les Resilients’ el pròxim 10 de març


Amb motiu del Dia de la Dona Treballadora, des de l’Associació Cultural L’Independent, El Círcol i FAMPAS Badalona impulsem la presentació del documental ‘Les Resilients’ de Cristina Madrid.


les-resilients-documental-badalona
 Cartell de la projecció del documental 'Les Resilients'


Olaya Marín - 02/03/20         

twitter share   facebook share

Amb motiu del Dia de la Dona Treballadora, des de l’Associació Cultural L’Independent, El Círcol i FAMPAS impulsem la projecció del documental ‘Les Resilients’ de Cristina Madrid.

 

El 10 de març a les 20h al Teatre del Círcol es farà una presentació del documental a càrrec de Bel Olid i hi haurà un col·loqui posterior conduït per Núria Torres amb la directora Cristina Madrid i diferents convidades. Durant el matí, 200 alumnes d’ESO assistiran a la projecció i compartiran reflexions sobre la presència de la dona en el món de la música.

 

‘Les Resilients’ ha guanyat el premi al ‘Millor Documental’ al festival In-Edit en la categoria de talent jove. Aquest film reflexiona sobre la nova consciència de l’espai de les dones a la música contemporània feta a Barcelona. Artistes com Clara Peya, Roba Estesa, Tribade o The Sey Sisters comparteixen les seves experiències i reflexionen sobre el seu compromís polític, migrant i/o feminista, així com de la necessitat de generar nous referents femenins.


ACTUALITAT

03/04/20

caixa-resistencia

La Xarxa Solidària de Badalona obre una caixa de resistència per recaptar aportacions

Sota el lema #JoAportoBdn, es pretén aconseguir fons per a les persones que es troben en situacions d’extrema vulnerabilitat
Llegir l'article complet
PATRIMONI I HISTÒRIA

01/04/20

rafael-gomez-la-nueve

Mor Rafael Gómez, l’últim supervivent de la companyia ‘La Nueve’ que va alliberar la ciutat de París dels nazis

Va viure durant dos anys a Badalona, abans de ser reclutat a la 'Lleva del Biberó'
Llegir l'article complet
HABITATGE

30/03/20

vaga-lloguer-badalona

Vaga de lloguers a partir de l’1 d’abril

El Sindicat de Llogaters de Badalona s’ha sumat a la convocatòria
Llegir l'article complet
CONVIURE

27/03/20

sant-roc-badalona

Diferents organitzacions de l’àmbit social de Badalona reclamen mesures concretes per fer front a la crisi del Covid-19

La Plataforma Afectats per la Crisi, la Plataforma Afectats per la Hipoteca, la Plataforma Sant Roc Som Badalona, el Sindicat de Llogaters de Badalona i l’Aliança contra la Pobresa Energètica demanen recursos per a Serveis Socials i per fer front a les demandes d’ajut per a l’alimentació
Llegir l'article complet