TEATRE I MÚSICA


La 31a edició del Festival Blues & Ritmes arriba a Badalona


Hi haurà cinc concerts del 13 al 28 de març


festival-blues-ritmes-badalona
 Cartell de festival Blues & Ritmes de Badalona


Redacció - 05/03/20         

twitter share   facebook share

La 31a edició del Festival Blues & Ritmes de Badalona torna del 13 al 28 de març a la ciutat amb cinc concerts amb una forta presència de dones al cartell. P.P. Arnold serà l’encarregada d’inaugurar el festival al Teatre Principal presentant ‘The New Adventures Of...’, el seu primer àlbum com a solista. La primera dama del british soul, que ha treballat amb The Who, David Bowie o Roger Walters, actuarà el 13 de març per primer cop a Catalunya amb un treball que retorna als clàssics del soul pop dels anys seixanta.

 

Blues & Ritmes és un dels festivals amb més prestigi de l’Estat, ja que dona cabuda a tota mena d’estils: soul, blues i world music amb les músiques d’arrels i les sonoritats afroamericanes. A més, compta amb una gran trajectòria, en els darrers anys han actuat artistes com Albert King, Screamin’ Jay Hawkins, George Clinton, Booker T & The MGS, Rosanne Cash i Randy Newman.

 

El festival continuarà al Teatre Principal el dissabte 21 de març  amb els tres germans britànics – Kitty, Daisy i Lewis – acompanyats del trompetista jamaicà Eddie ‘Tan Tan’ Thornton. El diumenge 22 de març actuarà la cantautora i guitarrista vigatana, Joana Serrat, amb la seva banda The Great Canyoners. Presentaran el seu darrer treball: ‘Dripping Springs’. El divendres 27 de març, al mateix escenari, actuarà l’estatunidenca d’arrels haitianes, Leyla McCalla, debutant a Catalunya amb el seu disc ‘Capitalist Blues’.

 

Finalment, el festival conclourà amb el debut en solitari a Europa del pianista de Tom Petty & The Heartbreakers, Benmont Tench, el dissabte 28 de març al Teatre Zorrilla.


ACTUALITAT

03/04/20

caixa-resistencia

La Xarxa Solidària de Badalona obre una caixa de resistència per recaptar aportacions

Sota el lema #JoAportoBdn, es pretén aconseguir fons per a les persones que es troben en situacions d’extrema vulnerabilitat
Llegir l'article complet
PATRIMONI I HISTÒRIA

01/04/20

rafael-gomez-la-nueve

Mor Rafael Gómez, l’últim supervivent de la companyia ‘La Nueve’ que va alliberar la ciutat de París dels nazis

Va viure durant dos anys a Badalona, abans de ser reclutat a la 'Lleva del Biberó'
Llegir l'article complet
HABITATGE

30/03/20

vaga-lloguer-badalona

Vaga de lloguers a partir de l’1 d’abril

El Sindicat de Llogaters de Badalona s’ha sumat a la convocatòria
Llegir l'article complet
CONVIURE

27/03/20

sant-roc-badalona

Diferents organitzacions de l’àmbit social de Badalona reclamen mesures concretes per fer front a la crisi del Covid-19

La Plataforma Afectats per la Crisi, la Plataforma Afectats per la Hipoteca, la Plataforma Sant Roc Som Badalona, el Sindicat de Llogaters de Badalona i l’Aliança contra la Pobresa Energètica demanen recursos per a Serveis Socials i per fer front a les demandes d’ajut per a l’alimentació
Llegir l'article complet