CONVIURE


El poliesportiu de Casagemes compta amb 80 llits per acollir a les persones sense sostre de Badalona


L’Ajuntament de Badalona ha habilitat l’equipament esportiu per fer front a la situació d’emergència


poliesportiu-casagemes-badalona-sense-llar
 Poliesportiu de Casagemes (Foto: Aïda Llauradó)


Redacció - 23/03/20         

twitter share   facebook share

L’Ajuntament de Badalona ha habilitat 80 llits al poliesportiu de Casagemes per acollir a persones sense llar durant la crisi sanitària del coronavirus Covid-19. Aquest cap de setmana ja han dormit 27 persones, segons ha explicat la regidora de l’Àmbit de Drets Socials i Feminismes, Aïda Llauradó, al programa ‘Badalona Matí’.

 

Aquestes persones procedeixen de l’equipament habilitat al barri de La Salut del programa ‘Operació Hivern’, impulsat per les entitats de la Taula Sense Llar i els serveis socials municipals. A través d’aquesta iniciativa, es va facilitar un espai amb 25 llits al barri per acollir a les persones sense llar.

 

Segons ha explicat l’Aïda Llauradó, s’ha volgut habilitar un equipament més ampli per augmentar el nombre de llits i així aconseguir “que tothom tingui cabuda durant el temps que sigui necessari”. Segons ha comentat, l’objectiu és “assegurar que cap persona queda desatesa durant aquesta crisi sanitària”.

 

Abans de traslladar a aquestes persones al poliesportiu de Casagemes, passen una nit a l’espai de La Salut i es descarta que puguin tenir el Covid-19. Es preveu que en els pròxims dies s’incorporin vint persones més.


ACTUALITAT

10/07/20

xarxa-solidaria-de-badalona

La xarxa solidària de Badalona: molt més que 40.000 àpats repartits durant pandèmia

L’epidèmia de la covid-19 ha fet aflorar les grans necessitats que tenen les persones a la ciutat i també ha fet palesa la solidaritat que, sense esperar a l’acció oficial, ha fet bó el lema: «només el poble salva el poble»
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

08/07/20

image1

L’efecte letal de la covid 19 a les residències de gent gran de Badalona i comarca

La pandèmia ha causat morts a residències de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià. Residències que tenen grandària diferent i són privades o públiques. L’independent fa un primer recompte amb dades de la Generalitat
Llegir l'article complet
CULTURES

08/07/20

cartell-de-les-festes-confinades-de-maig

La comissió de festes titlla de «decisió política» la suspensió pel govern Albiol dels concerts de Festa Major

Critiquen que la justificació per no celebrar els actes musicals fos que a la ciutat no hi ha espais on puguin assistir els seus 224.000 veïns i veïnes
Llegir l'article complet
CONVIURE

07/07/20

platja-badalona-abocament-residus-pluja-canvi-climatic

'Bandera Negra' per a Badalona

Per primera vegada Badalona apareix a l'informe 'Banderes Negres' d'Ecologistes en Acció per la contaminació del mar causada pels abocaments d'aigües residuals
Llegir l'article complet