ACTUALITAT


El PSC de Badalona presenta Rubén Guijarro com a candidat a l’alcaldia


El quart tinent d'alcaldia i mà dreta de l'exalcalde Àlex Pastor, ha defensat que el PSC és l'únic grup capaç de teixir consensos


ruben-guijarro-badalona-psc
 Rubén Guijarro (Foto: ACN)


Olaya Marín - 27/04/20         

twitter share   facebook share

El PSC de Badalona presentarà a Rubén Guijarro, quart tinent d'alcalde, com a candidat a l'alcaldia al ple d'investidura que se celebrarà pròximament. En una roda de premsa, ha anunciat la seva voluntat de liderar un projecte d'unitat per fer front a la crisi del Covid-19.


'La meva intenció és poder liderar el millor projecte per Badalona comptant amb tothom, sense defugir de ningú i superant lògiques partidistes', ha recalcat Guijarro. El quart tinent d'alcaldia i mà dreta de l'exalcalde Àlex Pastor, ha defensat que el PSC és l'únic grup capaç de teixir consensos i complicitats entre Xavier Garcia Albiol i Dolors Sabater. 'Tenim un paper central que ens atorga el lideratge d'aquest projecte', ha explicat.


Actualment, Aïda Llauradó, líder de Badalona En Comú, ocupa l'alcaldia accidental. Des del grup municipal, defensen un govern ampli d'esquerres en majoria i asseguren que no han fet un posicionament clar cap a un candidat. 'Cal estabilitat, estenem la mà a tots els partits'.


El passat dijous 23 d'abril, Guanyem Badalona En Comú, ERC Avancem - MES i JxCat van demanar al PSC que negociessin 'els objectius i l'organització d'un nou govern democràtic i progressista' liderat per Dolors Sabater. En un comunicat conjunt, van exigir que es facilités la investidura de Sabater per tal de tenir un govern 'de majoria, cohesionat, fort i estable' per superar la crisi política actual de Badalona.


En cas que cap no s'arribés a un consens, el PP de Badalona liderat per Xavier Garcia Albiol tornaria a l'alcaldia, ja que va ser la llista més votada a les darreres eleccions municipals. En una entrevista a 'Catalunya Ràdio', Albiol va demanar al PSC 'un gran acord d'unitat sense exclusions'.


CONVIURE

24/05/20

centre-diurn-folre

404 persones sense llar dormen en centres d'acollida, habitacions de relloguer o espais considerats d'infrahabitatge a Badalona

La Taula Sense Llar de Badalona no ha pogut fer aquest any el recompte de persones sense llar als carrers a causa del Covid-19, però n'ha comptabilitat el nombre de persones que dormen actualment a diferents espais de la ciutat
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

19/05/20

escoles-publiques-badalona

Últims dies per fer la preinscripció escolar a Badalona

Fampas ha publicat una guia per facilitar els tràmits a les famílies
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

12/05/20

xavier-garcia-albiol-partit-popular

Xavier García Albiol torna a ocupar l’alcaldia de Badalona

No s'ha consolidat cap acord entre les forces d'esquerra
Llegir l'article complet
CULTURES

10/05/20

badalona-balla

El Muba publica una cançó amb motiu de les Festes de Maig 2020

Grava't ballant la cançó i guanya dos mesos de classes al Muba!
Llegir l'article complet