ACTUALITAT


Últims dies per fer la preinscripció escolar a Badalona


Fampas ha publicat una guia per facilitar els tràmits a les famílies


escoles-publiques-badalona
 Cartell preinscripció (Foto: Fampas Badalona)


Redacció - 19/05/20         

twitter share   facebook share

La preinscripció escolar per al curs 2020-2021 es farà de forma telemàtica del 13 al 22 de maig a causa de la crisi sanitària del Covid-19. Aquelles famílies que no puguin fer-la d’aquesta manera, la podran fer de forma presencial entre el 19 i el 22 de maig. 

 

Fampas Badalona ha publicat al seu web una guia útil per a totes les famílies que vulguin fer la preinscripció als centres escolars públics de Badalona. Aquelles persones que puguin fer la preinscripció telemàticament, han de presentar la sol·licitud al web de preinscripció del Departament d’Ensenyament. Un cop presentada, cal enviar un correu electrònic al centre demanat en primera opció amb el resguard de presentació de sol·licitud i la documentació escanejada o fotografiada Les persones que no tinguin els mitjans per fer la preinscripció telemàticament, hauran de demanar cita prèvia al centre públic que hagin escollit i portar tota la documentació original i fotocopiada. Els centres escolars demanen a les famílies que hi vagin el mínim nombre de persones i que se segueixin les recomanacions de les autoritats sanitàries. 

 

L’alumnat preinscrit amb plaça assignada a segon cicle d’educació infantil, primària i ESO hauran de formalitzar la matricula del 13 al 17 de juliol amb cita prèvia.


CULTURES

30/06/20

montserrat-butxaca-puigreig-poesia

“Dins d'aquest univers literari en el qual cerco la meva veu pròpia amb tants pares literaris, em vaig preguntar: on són les mares literàries?”

Entrevistem a la poeta Montserrat Butxaca, guanyadora del 20è Premi Betúlia de Poesia - Memorial Carme Guasch pel seu poemari 'Amfíbia'
Llegir l'article complet
CULTURES

25/06/20

musica-badalona

Nova precarietat? No, gràcies!

El sector musical en temps de la Covid-19
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

23/06/20

nova-uci-neonatal-can-ruti

L'Hospital de Can Ruti inaugura els nous espais de l'UCI neonatal

La 6a planta de la Torre Maternoinfantil s'ha habilitat per donar cabuda a 10 llits de crític i 15 de semicrític que donaran cobertura a tota l'àrea del Barcelonès Nord i del Maresme
Llegir l'article complet
CONVIURE

16/06/20

accio-reivindicativa-d-els-verds-de-badalona-per-al-tancament-de-la-incineradora-tersa-de-sant-adria-de-besos-i-en-defensa-de-l-estrategia-catalana-del-residu-zero

Col·lapse dels residus municipals: emergència climàtica i estafa ecosocial

L'Àrea Metropolitana de Barcelona va generar l'any 2018 un total d'1,5 milions de tones de residus. El fracàs de la recollida selectiva a Catalunya es concentra a l’àmbit metropolità i especialment al Barcelonès, comarca on s’obtenen els pitjors resultats. Badalona només recull el 27%.
Llegir l'article complet