CULTURES


Música i espectacle als vespres a la fresca al Centre i les nits al Port de Badalona


Al badiu de l’associació de veïns actua dijous Màrius Alfambra i el mateix dia nit d’havaneres en femení


cartell-dels-vespres-a-la-fresca-de-badalona
 Programa d'actes de l'Associació de Veïns del Centre 2021


Redacció - 14/07/20         

twitter share   facebook share

Un any més l’Associació de veïns i veïnes del Centre organitza els Vespres a la fresca, que coincideixen amb les Nits al Port de Badalona, en aquest cas organitzades per la institució portuària, Marina Badalona i que compta amb el suport de l’ajuntament de la ciutat, segons comunica l'associació de veïns.

Dijous, 16 de juliol és el dia d’inici dels vespres a la fresca, que se celebren des de les set del vespre al badiu de l’entitat, al carrer Sant Miquel 34. En aquest cas actuarà el cantautor badaloní, Màrius Alfambra, que ho farà en una sola sessió.


Alfambra , fins ara guitarrista free lance i recent guanyador del XXII Concurs de Música de Badalona, com a millor cantant solista, en llengua catalana. Màrius oferirà  ‘Cants de Resistència’ un conjunt de peces folk, blues i soul a guitarra acústica i veu en català, que expressen les ganes de viure en pau i amb dignitat.


A més a més, el mateix dijous, 16 de juliol, se celebra per vuitena vegada les  Nits al Port de Badalona, En aquesta ocasió tindrà lloc a la plaça de Capitania. Els actes tenen l’inici programat a les deu del vespre, es tracta d’una Nit d’havaneres en femení, a càrrec de Neus Mar,  cantant i professora de música, nascuda a Palafrugell, iniciada com a cantant per terres gironines formant part d'algunes de les millors orquestres d'aquelles terres. Mar, es va traslladar  a Cuba amb Castor Pérez, En aquell país va oferir recitals d'havaneres. També ha participat dues vegades a la cantada d'havaneres de Calella.

L’endemà, divendres 17, les Nits al Port de Badalona, oferiran una primera part de jazz l’espectacle Quartiana, en el qual participen els músics badalonins, Martí Serra (saxo), Guillem Aguilar (baix), Xavi Lozano (sons variats) i Aleix Tobias (bateria i percussió). Tots ells fa més de 25 anys que treballen plegats amb composicions originals i versions de melodies de molt diverses influències, Amb aquest contingut el grup va aconseguir un gran èxit quan va ser presentat al Teatre Principal.


ACTUALITAT

25/09/20

imatge-de-la-casa-de-la-vila-de-badalona-foto-arxiu

Front comú de tots els partits de Badalona per exigir al PP pactar el pla de recuperació per la crisi

Les forces polítiques que representen sumades 16 dels 27 regidors de la ciutat recorden que l’AMB ha comunicat que hi ha un fons de 2,3 milions disponibles per a la reconstrucció econòmica.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

23/09/20

piquet-solidari-davant-el-domicili-de-bufala-que-es-pretenia-desnonar-foto-tomeu-ferrer

Radiografia d’un desnonament a Bufalà després del confinament

L’emergència habitacional torna als barris de Badalona un cop passada la breu treva de la primera onada de la pandèmia i les mesures adoptades pel govern central per no agreujar la crisi de la vivenda
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

23/09/20

presentacio-del-manifest-de-l-economia-social-per-la-reconstruccio-economica-cultural-i-social-de-badalona-foto-xesbdn

Un total de 40 entitats de l’economia social, cultural i del comerç de Badalona reclamen un pla de xoc per lluitar contra la crisi produïda per la covid

La iniciativa de l’economia social intentarà ajuntar-se amb moviments semblants impulsats per sindicats i associacions de veïns i diverses entitat que defensen el dret a l’habitatge digne
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

22/09/20

d-esquerra-a-dreta-ovidi-huertas-ccoo-julio-molina-favb-i-reyes-solaz-ugt

CCOO, UGT i FAVB urgeixen l’ajuntament de Badalona a crear una mesa de reconstrucció amb els interlocutors socials

Els tres organismes s’ofereixen a treballar amb la patronal i el consistori aportant el seu treball i iniciatives en una perspectiva no partidista
Llegir l'article complet