CULTURES


Música i espectacle als vespres a la fresca al Centre i les nits al Port de Badalona


Al badiu de l’associació de veïns actua dijous Màrius Alfambra i el mateix dia nit d’havaneres en femení


cartell-dels-vespres-a-la-fresca-de-badalona
 Programa d'actes de l'Associació de Veïns del Centre 2021


Redacció - 14/07/20         

twitter share   facebook share

Un any més l’Associació de veïns i veïnes del Centre organitza els Vespres a la fresca, que coincideixen amb les Nits al Port de Badalona, en aquest cas organitzades per la institució portuària, Marina Badalona i que compta amb el suport de l’ajuntament de la ciutat, segons comunica l'associació de veïns.

Dijous, 16 de juliol és el dia d’inici dels vespres a la fresca, que se celebren des de les set del vespre al badiu de l’entitat, al carrer Sant Miquel 34. En aquest cas actuarà el cantautor badaloní, Màrius Alfambra, que ho farà en una sola sessió.


Alfambra , fins ara guitarrista free lance i recent guanyador del XXII Concurs de Música de Badalona, com a millor cantant solista, en llengua catalana. Màrius oferirà  ‘Cants de Resistència’ un conjunt de peces folk, blues i soul a guitarra acústica i veu en català, que expressen les ganes de viure en pau i amb dignitat.


A més a més, el mateix dijous, 16 de juliol, se celebra per vuitena vegada les  Nits al Port de Badalona, En aquesta ocasió tindrà lloc a la plaça de Capitania. Els actes tenen l’inici programat a les deu del vespre, es tracta d’una Nit d’havaneres en femení, a càrrec de Neus Mar,  cantant i professora de música, nascuda a Palafrugell, iniciada com a cantant per terres gironines formant part d'algunes de les millors orquestres d'aquelles terres. Mar, es va traslladar  a Cuba amb Castor Pérez, En aquell país va oferir recitals d'havaneres. També ha participat dues vegades a la cantada d'havaneres de Calella.

L’endemà, divendres 17, les Nits al Port de Badalona, oferiran una primera part de jazz l’espectacle Quartiana, en el qual participen els músics badalonins, Martí Serra (saxo), Guillem Aguilar (baix), Xavi Lozano (sons variats) i Aleix Tobias (bateria i percussió). Tots ells fa més de 25 anys que treballen plegats amb composicions originals i versions de melodies de molt diverses influències, Amb aquest contingut el grup va aconseguir un gran èxit quan va ser presentat al Teatre Principal.


HABITATGE

02/12/20

la-parella-va-tenir-el-fill-dimarts-i-te-anunciat-el-desnonament-dijous-3-de-desembre-foto-srsb

Insten el desallotjament judicial del pis a Sant Roc d’una parella dos dies després de tenir una criatura

La situació és delicada perquè la dona pateix covid-19 i a la llar hi viu també la sogra amb minusvalidesa
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

30/11/20

albiol-ha-tret-pit-en-la-presentacio-de-l-enquesta-sociopolitica-de-badalona-2020-foto-tomeu-ferrer

La població de Badalona, satisfeta de viure-hi, mentre creix la percepció de mala imatge exterior de la ciutat

L’equip de govern de l’ajuntament s’atorga la millora en seguretat i neteja tot i que l’enquesta recull tot el 2020 i no pregunta en concret pel mandat actual
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

30/11/20

la-presencia-de-lleal-ha-presidit-la-concentracio-a-la-placa-de-la-vila-foto-tomeu-ferrer

La concentració a Plaça de la Vila en favor dels presos polítics esdevé un homenatge a Jordi Lleial i Giralt

Centenars de persones omplen la plaça com en els moments àlgids de la demanda popular contra la repressió i en favor de l’amnistia
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

26/11/20

poliesportiu-de-casagemes-foto-badalona-cat

Detecten nous brots de legionel·losi a instal·lacions esportives de Bufalà i de Casagemes

En aquests llocs es va detectar l’any 2019 els primers casos d’afectació causada pel bacteri i llavors l'ajuntament va aplicar un pla d’urgència en tres mesos
Llegir l'article complet