CULTURES


La Fira del Llibre de Badalona se celebra aquest any a la Rambla maridant llibres i gelats


La celebració recupera la tradicional diada de Sant Jordi que va ser ajornada a causa de l’epidèmia del coronavirus


icartell-de-la-41-fira-del-llibre-a-badalona
 Cartell de la 41 Fira del Llibre a Badalona


Redacció - 17/07/20         

twitter share   facebook share

La Fira del Llibre a Badalona celebrarà la seva 41 edició fent un maridatge entre llibres i gelats. Aquesta serà la forma com se celebrarà la festivitat de Sant Jordi a la ciutat. La pandèmia va fer que quedés ajornada la celebració popular del llibre i la rosa.

 

Per evitar aglomeracions, el lloc on se situaran les parades de llibres serà la Rambla de Badalona. Sis gelateries de la ciutat oferiran als seus establiments descomptes coincidint amb el dia de la Fira, segons fonts municipals.

 

La Fira del Llibre, que no es va poder celebrar durant la diada de Sant Jordi a causa de la pandèmia de la Covid-19, compta en aquesta edició amb la participació de les llibreries Abacus; Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli; Carlos; Célebre; Crapze; Fènix i Lagaia Books. Aquests set establiments tindran parades a la Fira del Llibre des de les 10 fins a les 22 hores amb ofertes i descomptes especials en l’adquisició de llibres. Sense parada a la Rambla també s’afegeix a la Fira la Llibreria Saltamartí, situada al carrer del Canonge Baranera, 78.

Com s’ha dit, aquest any col·laboren amb la Fira del Llibre gelateries de Badalona que oferiran descomptes en la compra de gelats en aquests establiments el dijous 23 de juliol. Les gelateries col·laboradores són:

Gelateria Fillol (carrer de Sant Joaquim, 4) ; Gelateria Can Soler (carrer de Mar, 97) ; Gelateria Can Soler (carrer de Francesc Layret, 98); Gelateria Can Teixidó (carrer de Mar, 37); Gelateria Canals (carrer dels Arbres, 39); Gelateria Lillo Picó (carrer de la Creu, 91).

 

Per als que hi estiguin interessats i interessades, els programes de la Fira, que inclouen els vals de descomptes, es podran trobar a partir d’aquest cap de setmana a les llibreries participants i a les gelateries col·laboradores.

 

 


ACTUALITAT

05/08/20

mural-d-homenatrge-a-neus-catala-foto-ebredigital

Joan Peiró, Valeriano Weyler i Neus Català en un carrer de Badalona

Un històric sindicalista i ministre republicà i una militant comunista i antifeixista tenen relació amb un carrer del barri del Progrés que encara manté el nom d’un militar colonial que es va fer famós per la sagnant repressió aplicada a Cuba i contra els treballadors catalans
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

05/08/20

manifest-de-suport-a-marcel

Suport ciutadà a Marcel Vivet a qui la Generalitat demana 4 anys de presó a causa d’una manifestació independentista

El Govern acusa el jove de les ferides al canell denunciades per agents fruit de la protesta amb pintura de colors del 29 de setembre de 2018
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

30/07/20

veins-de-sant-roc-protesten-contra-el-desnonament-de-persones-afectades-per-covid-foto-guanyem-badalona

Alta tensió pel desnonament d’una família amb un membre amb Covid d’un habitatge de Sant Roc

Entitats veïnals i Guanyem Badalona s’oposen a l’actuació i consideren incomprensible que es faci fora de casa sense alternativa a persones que estan en quarantena a causa de la pandèmia
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

29/07/20

mural-d-homenatge-a-la-xarxa-solidaria-a-sant-roc-foto-xarxa-solidaria-de-badalona

Mural a Sant Roc per recordar la tasca de la Xarxa Solidària de Badalona

L’artista, Ana Blue, ha fet l’obra per recordar la feina feta durant el confinament per les voluntàries i voluntaris en favor de la gent que ho necessitava
Llegir l'article complet