CULTURES


La Fira del Llibre de Badalona se celebra aquest any a la Rambla maridant llibres i gelats


La celebració recupera la tradicional diada de Sant Jordi que va ser ajornada a causa de l’epidèmia del coronavirus


icartell-de-la-41-fira-del-llibre-a-badalona
 Cartell de la 41 Fira del Llibre a Badalona


Redacció - 17/07/20         

twitter share   facebook share

La Fira del Llibre a Badalona celebrarà la seva 41 edició fent un maridatge entre llibres i gelats. Aquesta serà la forma com se celebrarà la festivitat de Sant Jordi a la ciutat. La pandèmia va fer que quedés ajornada la celebració popular del llibre i la rosa.

 

Per evitar aglomeracions, el lloc on se situaran les parades de llibres serà la Rambla de Badalona. Sis gelateries de la ciutat oferiran als seus establiments descomptes coincidint amb el dia de la Fira, segons fonts municipals.

 

La Fira del Llibre, que no es va poder celebrar durant la diada de Sant Jordi a causa de la pandèmia de la Covid-19, compta en aquesta edició amb la participació de les llibreries Abacus; Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli; Carlos; Célebre; Crapze; Fènix i Lagaia Books. Aquests set establiments tindran parades a la Fira del Llibre des de les 10 fins a les 22 hores amb ofertes i descomptes especials en l’adquisició de llibres. Sense parada a la Rambla també s’afegeix a la Fira la Llibreria Saltamartí, situada al carrer del Canonge Baranera, 78.

Com s’ha dit, aquest any col·laboren amb la Fira del Llibre gelateries de Badalona que oferiran descomptes en la compra de gelats en aquests establiments el dijous 23 de juliol. Les gelateries col·laboradores són:

Gelateria Fillol (carrer de Sant Joaquim, 4) ; Gelateria Can Soler (carrer de Mar, 97) ; Gelateria Can Soler (carrer de Francesc Layret, 98); Gelateria Can Teixidó (carrer de Mar, 37); Gelateria Canals (carrer dels Arbres, 39); Gelateria Lillo Picó (carrer de la Creu, 91).

 

Per als que hi estiguin interessats i interessades, els programes de la Fira, que inclouen els vals de descomptes, es podran trobar a partir d’aquest cap de setmana a les llibreries participants i a les gelateries col·laboradores.

 

 


ACTUALITAT

23/01/21

piscina-municipal-mireia-belmonte-foto-j-torres

Avaries, covid i un embolic burocràtic fan que 15 treballadors de la piscina Mireia Belmonte de Badalona no cobrin des de novembre

L’equipament públic no funciona des de març passat a causa de la pandèmia, tot i que la darrera aturada té a veure amb que s’ha malmès maquinària essencial
Llegir l'article complet
IGUALTAT

22/01/21

reda-mohamed-posa-al-costat-d-una-pancarta-reivindicativa-al-barri-foto-tomeu-ferrer

Reda Mohamed : «Els voluntaris ‘d’Amb tu’ ajudem les persones dels barris a aprendre la llengua i fem reforç escolar per als més joves»

L’entitat considera que en el moment més dur de la pandèmia l’administració local de Badalona no va estar a l’alçada mentre la societat civil es va mobilitzar
Llegir l'article complet
ESPORTS

18/01/21

el-primer-equip-del-seagull-mante-l-esperancade-retornar-aviat-a-la-competicio-foto-seagull

La Covid colpeja el Seagull, l’equip de futbol femení més destacat de Badalona

La junta directiva ha informat que la situació és temporal i afirma que tornaran tant aviat com sigui possible
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

14/01/21

l-activitat-del-poliesportiu-esta-sota-minims-foto-tomeu-ferrer

Torna a aparèixer legionel·la al poliesportiu del barri de Casagemes

Una inspecció de l’agència de la Generalitat que vetlla per la salut detecta el bacteri en l’aigua de la instal·lació esportiva
Llegir l'article complet