CULTURES


La Fira del Llibre de Badalona se celebra aquest any a la Rambla maridant llibres i gelats


La celebració recupera la tradicional diada de Sant Jordi que va ser ajornada a causa de l’epidèmia del coronavirus


icartell-de-la-41-fira-del-llibre-a-badalona
 Cartell de la 41 Fira del Llibre a Badalona


Redacció - 17/07/20         

twitter share   facebook share

La Fira del Llibre a Badalona celebrarà la seva 41 edició fent un maridatge entre llibres i gelats. Aquesta serà la forma com se celebrarà la festivitat de Sant Jordi a la ciutat. La pandèmia va fer que quedés ajornada la celebració popular del llibre i la rosa.

 

Per evitar aglomeracions, el lloc on se situaran les parades de llibres serà la Rambla de Badalona. Sis gelateries de la ciutat oferiran als seus establiments descomptes coincidint amb el dia de la Fira, segons fonts municipals.

 

La Fira del Llibre, que no es va poder celebrar durant la diada de Sant Jordi a causa de la pandèmia de la Covid-19, compta en aquesta edició amb la participació de les llibreries Abacus; Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli; Carlos; Célebre; Crapze; Fènix i Lagaia Books. Aquests set establiments tindran parades a la Fira del Llibre des de les 10 fins a les 22 hores amb ofertes i descomptes especials en l’adquisició de llibres. Sense parada a la Rambla també s’afegeix a la Fira la Llibreria Saltamartí, situada al carrer del Canonge Baranera, 78.

Com s’ha dit, aquest any col·laboren amb la Fira del Llibre gelateries de Badalona que oferiran descomptes en la compra de gelats en aquests establiments el dijous 23 de juliol. Les gelateries col·laboradores són:

Gelateria Fillol (carrer de Sant Joaquim, 4) ; Gelateria Can Soler (carrer de Mar, 97) ; Gelateria Can Soler (carrer de Francesc Layret, 98); Gelateria Can Teixidó (carrer de Mar, 37); Gelateria Canals (carrer dels Arbres, 39); Gelateria Lillo Picó (carrer de la Creu, 91).

 

Per als que hi estiguin interessats i interessades, els programes de la Fira, que inclouen els vals de descomptes, es podran trobar a partir d’aquest cap de setmana a les llibreries participants i a les gelateries col·laboradores.

 

 


ACTUALITAT

25/09/20

imatge-de-la-casa-de-la-vila-de-badalona-foto-arxiu

Front comú de tots els partits de Badalona per exigir al PP pactar el pla de recuperació per la crisi

Les forces polítiques que representen sumades 16 dels 27 regidors de la ciutat recorden que l’AMB ha comunicat que hi ha un fons de 2,3 milions disponibles per a la reconstrucció econòmica.
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

23/09/20

piquet-solidari-davant-el-domicili-de-bufala-que-es-pretenia-desnonar-foto-tomeu-ferrer

Radiografia d’un desnonament a Bufalà després del confinament

L’emergència habitacional torna als barris de Badalona un cop passada la breu treva de la primera onada de la pandèmia i les mesures adoptades pel govern central per no agreujar la crisi de la vivenda
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

23/09/20

presentacio-del-manifest-de-l-economia-social-per-la-reconstruccio-economica-cultural-i-social-de-badalona-foto-xesbdn

Un total de 40 entitats de l’economia social, cultural i del comerç de Badalona reclamen un pla de xoc per lluitar contra la crisi produïda per la covid

La iniciativa de l’economia social intentarà ajuntar-se amb moviments semblants impulsats per sindicats i associacions de veïns i diverses entitat que defensen el dret a l’habitatge digne
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

22/09/20

d-esquerra-a-dreta-ovidi-huertas-ccoo-julio-molina-favb-i-reyes-solaz-ugt

CCOO, UGT i FAVB urgeixen l’ajuntament de Badalona a crear una mesa de reconstrucció amb els interlocutors socials

Els tres organismes s’ofereixen a treballar amb la patronal i el consistori aportant el seu treball i iniciatives en una perspectiva no partidista
Llegir l'article complet