CULTURES


La Fira del Llibre de Badalona se celebra aquest any a la Rambla maridant llibres i gelats


La celebració recupera la tradicional diada de Sant Jordi que va ser ajornada a causa de l’epidèmia del coronavirus


icartell-de-la-41-fira-del-llibre-a-badalona
 Cartell de la 41 Fira del Llibre a Badalona


Redacció - 17/07/20         

twitter share   facebook share

La Fira del Llibre a Badalona celebrarà la seva 41 edició fent un maridatge entre llibres i gelats. Aquesta serà la forma com se celebrarà la festivitat de Sant Jordi a la ciutat. La pandèmia va fer que quedés ajornada la celebració popular del llibre i la rosa.

 

Per evitar aglomeracions, el lloc on se situaran les parades de llibres serà la Rambla de Badalona. Sis gelateries de la ciutat oferiran als seus establiments descomptes coincidint amb el dia de la Fira, segons fonts municipals.

 

La Fira del Llibre, que no es va poder celebrar durant la diada de Sant Jordi a causa de la pandèmia de la Covid-19, compta en aquesta edició amb la participació de les llibreries Abacus; Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli; Carlos; Célebre; Crapze; Fènix i Lagaia Books. Aquests set establiments tindran parades a la Fira del Llibre des de les 10 fins a les 22 hores amb ofertes i descomptes especials en l’adquisició de llibres. Sense parada a la Rambla també s’afegeix a la Fira la Llibreria Saltamartí, situada al carrer del Canonge Baranera, 78.

Com s’ha dit, aquest any col·laboren amb la Fira del Llibre gelateries de Badalona que oferiran descomptes en la compra de gelats en aquests establiments el dijous 23 de juliol. Les gelateries col·laboradores són:

Gelateria Fillol (carrer de Sant Joaquim, 4) ; Gelateria Can Soler (carrer de Mar, 97) ; Gelateria Can Soler (carrer de Francesc Layret, 98); Gelateria Can Teixidó (carrer de Mar, 37); Gelateria Canals (carrer dels Arbres, 39); Gelateria Lillo Picó (carrer de la Creu, 91).

 

Per als que hi estiguin interessats i interessades, els programes de la Fira, que inclouen els vals de descomptes, es podran trobar a partir d’aquest cap de setmana a les llibreries participants i a les gelateries col·laboradores.

 

 


HABITATGE

02/12/20

la-parella-va-tenir-el-fill-dimarts-i-te-anunciat-el-desnonament-dijous-3-de-desembre-foto-srsb

Insten el desallotjament judicial del pis a Sant Roc d’una parella dos dies després de tenir una criatura

La situació és delicada perquè la dona pateix covid-19 i a la llar hi viu també la sogra amb minusvalidesa
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

30/11/20

albiol-ha-tret-pit-en-la-presentacio-de-l-enquesta-sociopolitica-de-badalona-2020-foto-tomeu-ferrer

La població de Badalona, satisfeta de viure-hi, mentre creix la percepció de mala imatge exterior de la ciutat

L’equip de govern de l’ajuntament s’atorga la millora en seguretat i neteja tot i que l’enquesta recull tot el 2020 i no pregunta en concret pel mandat actual
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

30/11/20

la-presencia-de-lleal-ha-presidit-la-concentracio-a-la-placa-de-la-vila-foto-tomeu-ferrer

La concentració a Plaça de la Vila en favor dels presos polítics esdevé un homenatge a Jordi Lleial i Giralt

Centenars de persones omplen la plaça com en els moments àlgids de la demanda popular contra la repressió i en favor de l’amnistia
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

26/11/20

poliesportiu-de-casagemes-foto-badalona-cat

Detecten nous brots de legionel·losi a instal·lacions esportives de Bufalà i de Casagemes

En aquests llocs es va detectar l’any 2019 els primers casos d’afectació causada pel bacteri i llavors l'ajuntament va aplicar un pla d’urgència en tres mesos
Llegir l'article complet