ESPORTS


El club de futbol Lloreda afirma que el que fa dissabtes i diumenges són entrenaments


L'entitat desmenteix que s'hagin incomplert les normes de protecció contra el coronavirus


instal-lacions-del-club-de-futbol-lloreda-foto-ajuntament-de-badalona
 Instal·lacions del Club de Futbol Lloreda Foto: Ajuntament de Badalona


Redacció - 10/12/20         

twitter share   facebook share

Paco Guerra, vicepresident del Club de Futbol de Lloreda, ha sortit al pas de les informacions segons les quals en el cap de setmana passat s'havien celebrat partits de futbol en el seu camp. 'NO és cert, el que es va fer dissabte i diumenge han estat entrenaments', ha declarat a l'Independent de Badalona.

En l'edició del 9 de desembre d'aquesta publicació diverses fonts afirmaven que en els caps de setmana anteriors s'havien jugat a diversos camps de futbol de las ciutat partits de futbol que no respecten la normativa anticovid . Aquesta situació va ser denunciada pel president dels clubs de la ciutat, Diego Justícia. S'afirmava que hi havia club en els quals es jugaven partits amistosos i també partits entre jugadors de diverses categories de la mateixa entitat, cosa que trencava les bombolles de seguretat establertes per evitar la propagació del contagi en cas que afectés a qualsevol esportista.

Guerra explica que en els entrenaments que es fan al club de Lloreda, també es respecten les bombolles de seguretat i que mai en els entrenaments que es fan a Lloreda hi ha barreja de jugadors de diverses categories.

Dde fet, la normativa de la Generalitat que fixa que es pot fer pràctica esportiva els caps de setmana en un 70% en l'exterior. En aquest sentit es podria considerar u un partit de futbol durant el dissabte o el diumenge com un entrenament. Aoixò seria possible perquè la normativa és ambigua.

 

 

 


ESPORTS

18/01/21

el-primer-equip-del-seagull-mante-l-esperancade-retornar-aviat-a-la-competicio-foto-seagull

La Covid colpeja el Seagull, l’equip de futbol femení més destacat de Badalona

La junta directiva ha informat que la situació és temporal i afirma que tornaran tant aviat com sigui possible
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

14/01/21

l-activitat-del-poliesportiu-esta-sota-minims-foto-tomeu-ferrer

Torna a aparèixer legionel·la al poliesportiu del barri de Casagemes

Una inspecció de l’agència de la Generalitat que vetlla per la salut detecta el bacteri en l’aigua de la instal·lació esportiva
Llegir l'article complet
SANITAT

13/01/21

equip-de-la-unitat-del-tractament-de-la-covid-persistent-pediatrica-de-can-ruti-foto-hospital-germans-trias-i-pujol

L’Hospital Germans Trias de Badalona crea la primera unitat pediàtrica per al tractament de la covid persistent de Catalunya

El servei es va posar en marxa a mitjans de desembre passat i ja atén 14 pacients dels àmbits territorials, Metropolitana Nord de Barcelona, Girona i Lleida
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

13/01/21

la-guardia-urbana-ha-actuat-davant-una-forta-pudor-de-cremat-foto-arxiu

Quatre guàrdies urbans agredits i ferits mentre investigaven un pis amb una plantació de marihuana a Sant Roc

La intervenció policial perquè a la zona s’ha notat una forta olor a cremat i han observat que un grup de persones traslladaven plantes cap a altres pisos adjacents.
Llegir l'article complet