EDUCACIÓ


Campanya de micromecenatge de la Fundació Salut Alta per donar resposta a noves necessitats causades per la pandèmia


L’entitat posa en marxa sis reptes pels que reclama la solidaritat dels veïns i veïnes de Badalona amb aportacions solidàries


la-fundacio-salut-alta-ha-incrementat-els-serveis-amb-families-i-infanta-a-causa-del-coronavirus-foto-salutalta
 La Fundació Salut Alta ha incrementat els serveis amb famílies i infanta a causa del coronavirus foto: @salutalta


Redacció - 16/12/20         

twitter share   facebook share

La Fundació Salut Alta ha posat en marxa una campanya de micromecenatge destinada a finançar alguna de les activitats que aquesta entitat realitza. En aquest sentit, la fundació ha notat que en moments en els quals la societat es tanca les necessitats creixen, i això afecta els infants i també les seves famílies. Per tant, l’associació ha decidit ampliar els seus serveis i «hem obert nous espais per donar resposta a les necessitats detectades, com l'acompanyament familiar, el servei d'assessorament a adults o els tallers d'educació emocional a les escoles».

 

Cada projecte suposa un objectiu econòmic diferent. Per això, la fundació s’ha plantejat sis reptes i , per assolir-los, busca persones que vulguin fer una aportació perquè els nens, nenes, adolescents i famílies del barri sàpiguen que, en situacions de desemparament, segueixen tenint persones compromeses al seu costat. « en un any tan complex on, amb la pandèmia, s'ha posat de manifest la necessitat de sentir que hi ha persones al nostre costat, algú amb qui compartir fragilitats i fortaleses», afirma l’associació en un comunicat.

 

La idea expressada és que amb l’ajuda de la ciutadania generosa de Badalona «els nens i nenes del barri milloraran el seu benestar i les famílies tindran més capacitat per fer front a les dificultats».

 

La Fundació Salut Alta té un document que serveis per descobrir els reptes que s’han proposat. Si n’esteu interessats en aquest enllaç ho expliquen.

 

A més, si es vol fer una aportació directa es pot realitzara mitjançant una transferència bancària al número de compte ES52 2100-0463-81-0200082746 amb el concepte 'Oferim respostes'o a través de Bizum amb el codi 33399.

 

L’entitat de La Salut agraeix d’avançada tota la col·laboració i indica que es pot trobar informació de la marxa de les campanyes amb el hastag #oferimrespostes.


ESPORTS

18/01/21

el-primer-equip-del-seagull-mante-l-esperancade-retornar-aviat-a-la-competicio-foto-seagull

La Covid colpeja el Seagull, l’equip de futbol femení més destacat de Badalona

La junta directiva ha informat que la situació és temporal i afirma que tornaran tant aviat com sigui possible
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

14/01/21

l-activitat-del-poliesportiu-esta-sota-minims-foto-tomeu-ferrer

Torna a aparèixer legionel·la al poliesportiu del barri de Casagemes

Una inspecció de l’agència de la Generalitat que vetlla per la salut detecta el bacteri en l’aigua de la instal·lació esportiva
Llegir l'article complet
SANITAT

13/01/21

equip-de-la-unitat-del-tractament-de-la-covid-persistent-pediatrica-de-can-ruti-foto-hospital-germans-trias-i-pujol

L’Hospital Germans Trias de Badalona crea la primera unitat pediàtrica per al tractament de la covid persistent de Catalunya

El servei es va posar en marxa a mitjans de desembre passat i ja atén 14 pacients dels àmbits territorials, Metropolitana Nord de Barcelona, Girona i Lleida
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

13/01/21

la-guardia-urbana-ha-actuat-davant-una-forta-pudor-de-cremat-foto-arxiu

Quatre guàrdies urbans agredits i ferits mentre investigaven un pis amb una plantació de marihuana a Sant Roc

La intervenció policial perquè a la zona s’ha notat una forta olor a cremat i han observat que un grup de persones traslladaven plantes cap a altres pisos adjacents.
Llegir l'article complet