ESPORTS


L’Ajuntament de Badalona precinta totes les entrades del Centre parroquial Sant Pep


Guanyem BDN, Junts ,ERC i En comú Podem retreuen a l’alcalde Garcia Albiol, que fes campanya prometent salvar el centre esportiu i cultural i ara hagi procedit a clausurar-lo


cartell-fixat-a-l-entrada-de-les-pistes-d-hoquei-del-sant-pep-a-la-placa-de-la-plana-foto-tomeu-ferrer
 Cartell fixat a l'entrada de les pistes d'Hoquei del Sant Pep a la plaça de la Plana foto: Tomeu Ferrer


Redacció - 22/06/21         

twitter share   facebook share

L’ajuntament de Badalona ha precintat, 'per ordre administrativa' totes les entrades de l’edifici del centre Parroquial Sant Pep. L’acció afecta tant els locals on hi havia hostatjats diversos centres culturals i d’esplai, com les pistes d'hoquei, que tenen entrada per la plaça de Sant Pep com l’entrada del carrer Enric Borràs on hi ha la pista de bàsquet.

 

Des de l’equip de govern s’ha subratllat que el precinte de Sant Pep es fa per ordre administrativa, sense aclarir si té res a veure amb una acció judicial o si es pot relacionar amb el mateix consistori. De fet, en els precintes, s’adreça a qui vulgui presentar al·legacions al Taulell d’Atenció al Ciutadà de l’edifici del Viver, és a dir, a la seu de l’ajuntament.

 

A falta de més aclariments, alguns grups municipals, Guanyem Badalona en Comú i també el regidor de Junts de Badalona, David Torrents, ERC i Badalona en Comú Podem han recordat que l’alcalde del conservador Partit Popular, Xavier Garcia Albiol, va fer del salvament de Sant Pep. En un vídeo electoral, Albiol prometia una solució per al centre cultural. Afirmava que l’Ajuntament compraria el local i després d’una restauració es podria aprofitar per fomentar l’esport dels nens i nenes. Després d’aquesta promesa l'única informació és el precinte del local, cosa que deixa sense possibilitat de fer esport i lleure centenars de nens i nenes de Badalona.

 

Guanyem Badalona en Comú, en una reacció d’urgència afirma: 'La paraula d’@Albiol_XG no val gaire. Quan era en campanya prometia comprar #SantPepNoEsToca. A l’hora de la veritat, quan governa, ordena precintar-ho amagant-se rere eufemismes burocràtics'.

 

Junts per Badalona, en boca del seu regidor, David Torrents, denunciava: 'el govern de Garcia Albiol acaba de precintar les pistes de bàsquet de Sant Pep. Això és el que proposa l’alcalde de la ciutat, deixar el Sant Pep, totalment tirat?

 

Al seu torn, Aïda Llauradó, de Badalona En Comú Podem, ha declarat: 'Sant Pep precintat i l'alcalde mirant a un altre costat? El Govern del PP no informa l'oposició?  Recorda també que 'després de tantes reunions amb el govern d'esquerre quan Albiol prometia comprar el local...! @salvem Sant Pep

 

Des d’Esquerra Republicana, el seu portaveu, Àlex Montornès, en una piulada ha indicat que quan l’any 2019 Garcia Albiol prometia salvar Sant Pep, ERC ja va advertir que la solució no era tan fàcil. I que en els pressupostos d’inversions aprovats conjuntament entre el PP i el PSC 'no hi ha ni un euro dedicat a la compra de l’immoble, 'massa tacticisme i falta de visió de ciutat' ha explicat.

 

L’octubre de 2020 es va informar que la propietat de les instal·lacions, l’Arquebisbat de Barcelona i el Club de Bàsquet Sant Josep havien arribat a un acord per formalitzar un contracte per a l’ús esportiu del centre. Al mateix temps, el club indicava: 'Hem enviat a l'Ajuntament un projecte tècnic per actualitzar les instal·lacions, i l'hem consensuat i perfeccionat amb els tècnics municipals encarregats. Ara estem a l'espera de rebre els seus informes favorables per a començar a executar el projecte d'adequació. Igualment, aquests mesos ja hem avançat diferents actuacions de millora'. Després va arribar la pandèmia i l'última notícia és el precinte.

 

 


ACTUALITAT

26/10/21

representants-dels-partits-que-han-pactat-l-acord-de-govern-per-badalona

PSC, ERC, comuns i Junts per Catalunya arriben a un acord per governar Badalona

Guanyem per Badalona es queda fora del pacte, tot i que s’ha ofert per entrar-hi sense explicitar cap condició
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

26/10/21

imatge-del-foc-al-vuite-pis-de-l-avinguda-del-maresme-152-al-barri-de-sant-roc-a-badalona-foto-c-sagues

Un incendi a un pis de l’avinguda del Maresme a Sant Roc a Badalona, causa la mort d’un home

La persona afectada s’hauria llençat des d’un vuitè pis presumiblement en veure les flames arribar al seu habitatge
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

25/10/21

protesta-de-sindicats-policials-davant-del-barraco-situat-al-barri-de-sant-roc-foto-spf-fepol

Sfp-Fepol reitera la seva oposició a reobrir el mòdul policial a Sant Roc

El sindicat creu que els 100.000 euros que el govern del PP destina a l’equipament suposen un malbaratament de fons que haurien de dedicar-se a millorar altres instal·lacions policials
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

23/10/21

pont-de-petroli-trencat

Onze mesures urgents que el nou equip de govern municipal de Badalona haurà d’afrontar a partir del 8 de novembre

Recuperar la imatge de la ciutat, reforçar els Serveis Socials, posar en marxa equipaments culturals aturats i resoldre contenciosos com Sant Pep o La Mobba són algunes de les ‘patates calentes’ que haurà d’entomar el nou executiu
Llegir l'article complet