TEATRE I MÚSICA


Verkami de Teatre al Detall i la Tresca i la Verdesca per a la gravació de la música de 'La Motxilla de l’Ada'


L’espectacle s’enregistrarà al Sant Andreu Teatre, (SAT), els dies 13, 14 i 15 de juliol, en el marc del Festival Grec de Barcelona.


un-moment-de-l-espectacle-que-es-fara-al-sat-i-despres-girara-per-catalunya-foto-la-tresca-i-la-verdesca
 Un moment de l'espectacle que es farà al SAT i després girarà per Catalunya foto: La Tresca i la Verdesca /


Redacció - 12/07/21         

twitter share   facebook share

La companyia Teatre al Detall i la Tresca i la Verdesca tenen en marxa un Verkami, una recollida solidària de fons, destinat a publicar el tercer Compact Disc (CD) que graven conjuntament les dues entitats culturals. Es tracta de la música de l’espectacle: 'La Motxilla de l’Ada', que tracta sense dramatismes sobre el canvi de gènere d’un nen.

 

Teatre al Detall ha creat un espectacle pensat per a tots els públics per parlar sense tabús sobre el canvi de gènere d'un infant, on la música de La Tresca i la Verdesca -amb lletres de Jordi Palet- hi té un gran protagonisme. Són cançons divertides amb melodies fresques i acolorides que acompanyen el ritme trepidant d'aquesta història, segons la nota promocional emesa per les dues companyies.

 

La gravació i edició del CD amb la música de l’espectacle, que es va estrenar a la Mostra d’Igualada i que es farà al Sant Andreu Teatre (SAT), els dies 13, 14 i 15 de juliol, en el marc del Festival Grec de Barcelona. Després de l'estiu farà temporada altre cop al SAT!, l’octubre de 2021 on iniciarà una gira per tot Catalunya.

 

'La Motxilla de l’Ada' és el tercer espectacle on es fusiona el teatre d’un grup amb la música de l’altre, en aquesta col·laboració ja estesa en el temps. (El 1r va ser L'Endrapasomnis, el 2014 i el 2n La nena dels pardals, el 2017) i tanca una trilogia dedicada a les “nenes valentes”.

 

La Motxilla de l’Ada és una producció de Teatre al Detall, que ha escrit Jordi Palet, dirigida per Joan Maria Segura i amb vídeo-creacions amb il·lustracions de l’Adolfo Serra. La música i les cançons de l'espectacle estan compostes i les interpreten en directe els membres de La Tresca i la Verdesca, que per aquesta ocasió pugen a l’escenari com a Els Tietes i que ja han iniciat l'etapa d’enregistrament a l’estudi de la mà del conegut músic, Xavier Batllés.

 

La campanya de micromecenatge va començar el 22 de juny i estarà oberta fins a finals de juliol.

 

 


ACTUALITAT

13/09/21

foto-de-la-manifestacio-espontania-que-van-fer-els-esportistes-quan-es-va-tancar-el-pavello-de-sant-pep-foto-arxiu

El Club de Bàsquet Sant Pep es manifesta avui per reclamar una solució que permeti recuperar el seu pavelló

La marxa sortirà a les 19 hores de davant de la seu del club i farà parades a la Casa de la Vila i l’Edifici del Viver per criticar l’actitud de l’equip de govern del PP que governa Badalona
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

13/09/21

els-equips-joves-del-sant-pep-lideraven-la-manifestacio

Més d’un miler de manifestants exigeix al carrer una solució de futur pel pavelló del Sant Pep

La marxa ha comptat amb el suport d’entrenadors i jugadors que han dut el nom de Badalona arreu del món i també ha rebut la solidaritat de molts clubs esportius locals i de la resta del país
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

12/09/21

imatge-de-la-pancarta-que-van-destrossar-situada-a-la-rotonda-del-barri-de-la-salut

Desconeguts, probablement feixistes, destrossen la pancarta en honor de Salvador Allende a La Salut

Fonts del comitè cívic recorden que l’any passat ja es van robar tres pancartes de l’homenatge al Che Guevara
Llegir l'article complet
MEDI AMBIENT

11/09/21

els-impulsors-de-transformem-l-autopista-van-mes-enlla-de-projectes-com-el-soterrament-i-avisen-que-hi-ha-propostes-d-ampliar-carrils-foto-artxiu

Neix ‘Transformem l’autopista’ una iniciativa per cosir Badalona lluitant per una ciutat més verda i cohesionada

Diversos grups de ciutadans i d’entitats socials i defensores del medi ambient proposen transformar els 200.000 metres de la via ràpida en un bulevard que uneixi els barris i atenuï l’actual illa de calor
Llegir l'article complet