TEATRE I MÚSICA


Verkami de Teatre al Detall i la Tresca i la Verdesca per a la gravació de la música de 'La Motxilla de l’Ada'


L’espectacle s’enregistrarà al Sant Andreu Teatre, (SAT), els dies 13, 14 i 15 de juliol, en el marc del Festival Grec de Barcelona.


un-moment-de-l-espectacle-que-es-fara-al-sat-i-despres-girara-per-catalunya-foto-la-tresca-i-la-verdesca
 Un moment de l'espectacle que es farà al SAT i després girarà per Catalunya foto: La Tresca i la Verdesca /


Redacció - 12/07/21         

twitter share   facebook share

La companyia Teatre al Detall i la Tresca i la Verdesca tenen en marxa un Verkami, una recollida solidària de fons, destinat a publicar el tercer Compact Disc (CD) que graven conjuntament les dues entitats culturals. Es tracta de la música de l’espectacle: 'La Motxilla de l’Ada', que tracta sense dramatismes sobre el canvi de gènere d’un nen.

 

Teatre al Detall ha creat un espectacle pensat per a tots els públics per parlar sense tabús sobre el canvi de gènere d'un infant, on la música de La Tresca i la Verdesca -amb lletres de Jordi Palet- hi té un gran protagonisme. Són cançons divertides amb melodies fresques i acolorides que acompanyen el ritme trepidant d'aquesta història, segons la nota promocional emesa per les dues companyies.

 

La gravació i edició del CD amb la música de l’espectacle, que es va estrenar a la Mostra d’Igualada i que es farà al Sant Andreu Teatre (SAT), els dies 13, 14 i 15 de juliol, en el marc del Festival Grec de Barcelona. Després de l'estiu farà temporada altre cop al SAT!, l’octubre de 2021 on iniciarà una gira per tot Catalunya.

 

'La Motxilla de l’Ada' és el tercer espectacle on es fusiona el teatre d’un grup amb la música de l’altre, en aquesta col·laboració ja estesa en el temps. (El 1r va ser L'Endrapasomnis, el 2014 i el 2n La nena dels pardals, el 2017) i tanca una trilogia dedicada a les “nenes valentes”.

 

La Motxilla de l’Ada és una producció de Teatre al Detall, que ha escrit Jordi Palet, dirigida per Joan Maria Segura i amb vídeo-creacions amb il·lustracions de l’Adolfo Serra. La música i les cançons de l'espectacle estan compostes i les interpreten en directe els membres de La Tresca i la Verdesca, que per aquesta ocasió pugen a l’escenari com a Els Tietes i que ja han iniciat l'etapa d’enregistrament a l’estudi de la mà del conegut músic, Xavier Batllés.

 

La campanya de micromecenatge va començar el 22 de juny i estarà oberta fins a finals de juliol.

 

 


ACTUALITAT

29/11/21

Segon tall de llum en quatre dies al barri de Sant Roc, els veïns reclamen solucions i no anuncis

Com cada any, quan baixen les temperatures falla la xarxa de subministrament en aquest punt de la ciutat on la gent utilitza l’electricitat per escalfar-se
Llegir l'article complet
TEATRE I MÚSICA

26/11/21

un-moment-de-l-actuacio-de-musica-i-pintura-foto-independent-de-badalona

Mozart i l’òpera del seu temps, inspiren la pintura de Judith Themistanjioglus als dijous del Conservatori

La sonoritat dels instruments i el 'divertimento' de la música han inspirat en directe la mà de la pintora badalonina
Llegir l'article complet
ESPORTS

26/11/21

guanyadores-i-guanyadors-de-la-cursa-de-reguliatat-del-centre-excursionista-de-badalona-foto-independentbdn

Àngels Giménez i Flora Abril dobles campiones de la 66a cursa de la regularitat del Centre Excursionista de Badalona

En la prova també ha estat guardonada la parella formada per Manel Rega i Francisco Javier Ruíz
Llegir l'article complet
ACTUALITAT

25/11/21

un-grup-de-ballarines-de-l-assaig-ha-fet-un-espectacle-en-el-qual-es-mostra-la-por-i-preevencio-amb-la-qual-les-dones-s-anfronten-a-lavida-quotidiana-foto-independent

Badalona diu ‘no’ a qualsevol violència contra les dones i si a la seva llibertat plena

Un acte a la plaça de la Vila serveix per presentar la coordinadora 25N, en el dia que reivindica la fi de les agressions de tota mena contra les dones
Llegir l'article complet