Punts de distribució

Ens tens més a prop del que imagines!

 

Disposem de prop de 300 punts de distribució, repartits per tots els barris de Badalona, amb la col·laboració del teixit comercial i associatiu de la ciutat. I ho fem gràcies a la col.laboració en la distribució de la Fundació Badalona Capaç.

 

Ens trobareu a comerços de tot tipus (forns de pa, farmàcies, botigues d'alimentació, bars i cafeteries, botigues de roba, de material esportiu, perruqueries, autoescoles, papereries i llibreries, ferreteries…), així com també podeu passar pels locals d'associacions culturals i veïnals o per diversos equipaments públics per agafar un exemplar.

 

Com puc fer servir el mapa interactiu?

Consulteu al mapa tots els punts vigents. Podeu fer zoom des de les icones de la cantonada inferior esquerra o amb la roda del ratolí. Podeu arrossegar sobre el mapa per moure'l i podeu desplegar el llistat de punts des del botó de la cantonada superior esquerra. Si l'obriu a tota plana des del botó de la cantonada superior dreta, podreu fer cerques per paraules clau o per nom d'establiment.

 

 

Proposeu nous punts o afegiu el vostre local a la xarxa de distribució

Si sou lectors de L'independent però a la vostra zona no hi ha prou llocs on trobar-lo i ens voleu proposar algun establiment, o si sou d'una associació o teniu un negoci i voleu afegir el vostre local a la xarxa de distribució, contacteu amb Sònia Pérez, la nostra comercial, a través de l'adreça electrònica comercial@independentbdn.cat o el telèfon 698 53 88 60.