card_membership
email

VOLS FER-TE SOCI O SÒCIA?

El suport dels socis i sòcies és fonamental per garantir la independència del setmanari i ajudar a finançar la seva publicació, així com la resta d’activitats de l’associació. Es poden fer sòcies tant persones físiques com jurídiques (entitats, associacions...).

Totes les persones o entitats sòcies de l’Associació Cultural l’Independent de Badalona poden participar activament en el dia a dia de l’associació, en les seves assemblees, per aprovar els comptes, escollir els càrrecs de la junta, decidir les línies estratègiques del projecte..., i rebre cada setmana la publicació impresa a casa.

A més a més, els socis i sòcies tindran accés a ofertes exclusives de comerços i a condicions preferents en espectacles culturals de Badalona.

La quota estàndard d’associat/ada és de 30 euros al trimestre.

També comptem amb una quota reduïda de 15 euros trimestrals per a les persones a l'atur i/o amb dificultats econòmiques i per a estudiants menors de 30 anys.

Fes-te soci/sòcia, omplint el següent formulari i marca al final el tipus de quota corresponent:

Quan l’hagis emplenat, rebràs un correu electrònic a l’adreça indicada, que hauràs de respondre indicant les teves dades bancàries per a la domiciliació de la teva quota. En cas que vulguis fer sòcia una entitat, indica el nom, cognoms i DNI d’algun dels seus representats i la resta de dades referents a l’organització.

    Formulari de Contacte:


ENVIANT EL MISSATGE

Tria el tipus de quota:captcha
Enviar

*L'Associació Cultural L'Independent de Badalona es reserva el dret de demanar la documentació pertinent a les persones que sol•licitin la quota reduïda, per verificar que es donen les circumstàncies que la justifiquen.

Si ho prefereixes imprimeix la butlleta d’inscripció i envia-la emplenada a info@independentbadalona.cat

Aquí pots descarregar-te el díptic i butlleta d'inscripció: